PS4 Yakuza Kiwami 2 Demo Artık PSN’de Çıktı

PS4 Yakuza Kiwami 2 Demo Artık PSN’de Çıktı

Yakuza Kiwami 2

Yakuza Kiwami 2

Yakuza serisine Yakuza 0 ya da Kiwami üzerinden aşık olduysanız ya da yıllardır seri ile birlikte olduysanız, kesinlikle PlayStation Network’te mevcut olan Yakuza Kiwami 2 demosunu elde etmek isteyeceksiniz. Bu, 2008’de Batı’da piyasaya sürülen PS2 oyunu Yakuza 2‘nin yeniden yapımıdır; Yakuza 6: The Song of Life’ı güçlendiren Dragon Engine kullanılarak yeniden tasarlandı. Kiwami 2, geçtiğimiz Aralık ayından bu yana Japonya’da satışa çıktı, ancak yerel versiyon, 28 Ağustos’ta dünya çapında PS4’te çıkacak.

Buradan indirebileceğiniz demo Kiryu’nun, Dragon of Kansai, Ryuji Goda için yaptığı araştırmada Sotenbori’yi (Osaka’daki Dotenbori’nin kurgusal versiyonu) araştırmasıyla hikayenin 2. Bölümü’nde başlıyor. Kiryu, işten çıkmasına rağmen hala Tojo Clan’a sadık kalıyor ve onları Goda’nın elindeki liderlikte bir sarsıntıya sahip olan rakip Omi Alliance’dan korumaya çalışıyor. Kiryu, dedesinin Kaoru Sayama’nın yardımıyla düşmanlarının gölgeli operasyonlarını çözmeye başladığında hikaye daha da derinleşiyor. Dramayı komik saçmalık anlarıyla birleştirmek, seri için temeldir ve Yakuza 2 bunu sunar.

Tam oyunda, hayran-favori karakter Goro Majima etrafında merkezli yepyeni bir mücadele üzerinden oynayabilirsiniz. Yakuza 2’nin orijinal hikayesinde çok önemli bir rol oynamasına rağmen, The Truth of Goro Majima adlı ilk iki oyun arasındaki hayatına daha yakından bakacağız.