PS4’de Call of Duty: Modern Warfare Beta Artık Önyüklemeye Hazır

PS4’de Call of Duty: Modern Warfare Beta Artık Önyüklemeye Hazır

Call of Duty: Modern Warfare Beta Önyüklemeye Hazır

Call of Duty: Modern Warfare Beta Önyüklemeye Hazır

Activision’ın Call of Duty: Modern Warfare yeniden başlatılması bir aydan biraz daha uzun bir süre içinde çıkacak, ancak oyuncular yakında piyasaya sürülmeden önce deneme şansına sahip olacaklar. Activision, bu hafta başından PS4’te başlayan Modern Warfare açık beta’sına ev sahipliği yapıyor ve denemek için istekli iseniz, beta istemcisi şimdi Sony’nin konsolunda önyüklemeye hazır.

İlk Modern Warfare açık beta oturumu 14-16 Eylül tarihleri arasında PS4’te gerçekleşecek. Ancak, oyunun herhangi bir sürümünü önceden sipariş ettiyseniz, 12 ve 13 Eylül tarihlerinde beta sürümüne erken erişebileceksiniz. Oyunu dijital olarak önceden sipariş ettiyseniz, beta istemcisini PlayStation Store’dan satın alabilir ve ilk oturumdan önce önyükleyebilirsiniz; fiziksel bir kopyasını ayırdıysanız, e-posta yoluyla bir beta kod alırsınız. İstemci 27.52 GB boyutunda büyük bir yüklemedir.

Bir sonraki Modern Warfare beta oturumu 19 Eylül’de başlayacak. Bu tarihte, oyunu önceden sipariş etmiş olan Xbox One ve PC oyuncuları beta sürümüne katılabilecekler. Son olarak beta’ya tüm PS4, Xbox One ve PC oyuncuları 21 Eylül’den 23 Eylül’e kadar erişebilecekler.

İkinci beta oturumu kayda değer çünkü oyunculara Modern Warfare’da çapraz oyunu deneme şansı veriyor. Bu yılın Call of Duty oyunu, özelliği destekleyen, oyuncuların PS4, Xbox One ve PC’de birbirleriyle oynamalarına olanak tanıyan oyunlardan biri olacak.