PS4’ün Spider-Man Oyunu New Game Plus Modu Alıyor

PS4’ün Spider-Man Oyunu New Game Plus Modu Alıyor

Spider-Man New Game Plus Modu

Spider-Man New Game Plus Modu

Insomniac Games, PS4’ün Spider-Man‘in New Game Plus modu aldığını açıkladı. Geliştirici, bir takımın şu anda bir tweet ile modda çalıştığını ortaya koydu.

New Game Plus, Spider-Man aracılığıyla tüm duvar tarayıcılarının yeteneklerini ve önceki bir kaydetmede kilidi açılmış yetenekleri yeniden oynamanıza izin verecektir. Bu oyun için onaylanmamış olmasına rağmen, New Game Plus modları ayrıca düşmanların sağlığını ve hasar çıkışını artırır. Batman: Arkham Knight‘da olduğu gibi, bir kısmı da bazı sahnelere küçük değişiklikler yapar ve daha erken kavgalara geç oyun düşmanları ekler. Insomniac’in New Game Plus modunun çıkış tarihi için henüz bir tahmini yok.

New Game Plus, lansmandan sonra Spider-Man’a gelen tek şey değil. Insomniac, The City That Never Sleeps adlı oyun için üç bölümlük bir DLC genişlemesini de ortaya çıkardı. Heist adlı ilk bölüm 23 Ekim’de yayınlanacak. Heist, Peter Parker’ın eski göz ağrılarından biri olan Felicia Hardy’nin dönüşüne odaklanır. Black Cat olarak da bilinen Felicia, Örümcek Adam‘ın sevgisine layık olmak için bir suç yaşamından vazgeçen eski bir mücevher hırsızıdır. Felicia, ana oyunda, yan görevlerden birine atıfta bulunarak “örümceğini”, yakında tekrar göreceğini ümit ediyor.

The City That Never Sleeps ikinci kısmı, Turf Wars olarak adlandırılır ve Kasım ayında yayınlanacak. Silver Lining başlıklı son bölüm, Aralık ayında piyasaya sürülecek. Her üç parça da oyuna yeni hikaye görevleri, meydan okumalar, düşmanlar ve takımlar ekliyor. Her birini 10 $ karşılığında tek tek satın alabilir veya 25 $ karşılığında The City That Never Sleeps koleksiyonunu satın alabilirsiniz.