Psikolojik Korku Oyunu Those Who Remainın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Psikolojik Korku Oyunu Those Who Remainın Çıkış Tarihi Belli Oldu

  Psikolojik korku türünde olan Those Who Remain, geçtiğimiz sene çıkacağı duyurulmuştu fakat oyunun ne zaman oynanabilir olacağı belli değildi. Oyunun geliştiricisi Camel 101 ve yayıncıları Wired Productions ile WhisperGames oyunun çıkış tarihini netleştirdi.

  Those Who Remain'ın geliştiriciliğini üstlenen Camel 101 isimli stüdyo, geçtiğimiz yıl oyun hakkında bir video yayınlamış ve oyunu resmi olarak duyurmuştu. Oyunu duyurmasının ardından sessizliğe bürünen geliştirici şirket tekrardan gündeme oturmayı başararak oyunun 15 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacağını duyurdu. 

  Dermont isimli kasabada geçecek olan oyunda kahramanımız Edward ile enteresan şekilde kaybolan insanların izini sürrken gizemli ve bir o kadar korkunç dolu macera içeirisne atılacağız. 

Oyunun tanıtım yazısı:

Those Who Remain, Dormont adındaki durgun bir kasabada geçen ayrıntılı bir psikolojik korku hikayesidir. İnsanların kaybolduğuna dair fısıltılar kasabanın dört bir yanını dolaşmaktadır. Kusursuz bir hayata sahip olmasına rağmen karanlığa çekilen Edward, Dormont'taki bu geceyi atlatabilmek için karanlık tarafından yansıtılan rahatsız edici korkularla yüz yüze gelmek zorundadır.
 
• Esrarengiz bir psikolojik korku yolculuğu
• Gerçek dünya ile karanlığın çürüttüğü alternatif bir dünya arasında geçiş yap
• Kaybolan kazazedelere ister yardım et, ister terk et – seçim senin
• Seçtiğin eylemlere göre birden fazla farklı sonuç yaşa