Psychonauts 2 Ertelendi

Psychonauts 2 Ertelendi

Psychonauts 2

Psychonauts 2

Psychonauts 2, planlandığı gibi 2019’da yayınlanmayacak. Yakın zamanda Microsoft tarafından satın alınan geliştirici Double Fine, macera oyununun 2020’ye ertelendiğini açıkladı.

Haber, 2016 yılında geri ödemenin 3,9 milyon dolara yükseldiği kitlesel fonlama sitesi Fig’de ilan edildi. Mesajda, Double Fine Psychonauts 2’yi daha iyi bir oyun yapmak için yapılacak gecikmenin doğru olduğunu söyledi.

Double Fine, “Gelecek yıl piyasaya sürülmesini hedefliyoruz. Biraz daha beklemek zorunda kalmanın her zaman hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz. Ama aynı zamanda sizin de bizim gibi oyunun mümkün olduğunca iyi olmasını isteyen inanılmaz, destekleyici bir grup olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden anlayacağınızı umut ediyoruz.” dedi.

Double Fine, blog gönderisinde ayrıca, Microsoft tarafından satın alınmasına rağmen, stüdyonun Psychonauts 2’nin söz verilen her platformdaki sürümünü çıkartacağını doğruladı. Bu, oyunun hala PlayStation 4‘e geleceği anlamına geliyor; ayrıca Xbox One ve PC‘ye gelecek.

Psychonauts 2’yi oynamak için 2020’ye kadar beklemek zorunda kalırken, Double Fine’ın bir sonraki oyunu Rad adlı 3D aksiyon rogue oyunu 20 Ağustos’ta konsol ve PC için piyasaya sürülecek. Bu oyun Bandai Namco tarafından yayınlanacak.