PUBG Güncellemesi İlk Harita Erangel’i Değiştiriyor – İşte Yenilikler

PUBG Güncellemesi İlk Harita Erangel’i Değiştiriyor – İşte Yenilikler

PUBG Yeni Erangel

PUBG Yeni Erangel

PlayerUnknown’s Battlegrounds bazı büyük değişikliklerden geçiyor. Oyunda artık bir başlangıç noktası var ve aynı güncelleme sürüm 4.1, oyunun ilk haritası Erangel‘e görsel bir yenileme getiriyor.

Geliştirici PUBG Corp. “Erangel’in çeşitli alanlarının ve arazinin kalitesinin grafiksel olarak iyileştirdiğini” söyledi. Bu iyileştirmeler, adanın çevresindeki çeşitli tesadüfi dokulardan, özelliklerden konak ve cezaevi gibi belirli yerlere kadar uzanmaktadır.

Geliştirici, “Mevcut arazi, tabela ve binaları güncelledik ve bazı bölgelere az sayıda bina ekledik. Erangel’in tarihini daha iyi göstermek için, arazi unsurları eklenmiş veya revize edilmiştir. Haritanın farklı bölgelerine siperler, patlama izleri, kamuflaj ağları ve terk edilmiş tanklar eklenmiştir.” diyor.

Görsel yenileme zaten test aşamasındaydı, ancak bu değişiklikler oyuncu geribildirimlerini takiben hassas bir şekilde yapıldı. Bu sürüm şimdilik yalnızca test sunucusunda, ancak yakında normal oyuna gelecek. PUBG Corp, oyunun diğer haritalarının modernize edilmesine ilişkin bir zaman çizelgesi paylaşılmadığı halde, daha fazla harita yenilemesi yapacağını doğruladı.

İzleyebileceğiniz yeni Sezon 4 fragmanı, oyunun yeni dünyasını tanıtıyor. Sezonun 24 Temmuz’da başlaması planlanıyor ve PUBG için önemli bir güncelleme olacak. Parkour hareket mekaniği ve yepyeni silah, araç ve eşya ekler. Ayrıca üzerinde çalışabileceğiniz yeni bir battle pass var ve ekibinizle işbirliği içinde ele alınabilecek challenges içeriyor.

PUBG Erangel Değişiklikleri

PUBG Erangel Değişiklikleri