PUBG Kar Haritası Vikendi’yi Mobile’a Ekliyor

PUBG Kar Haritası Vikendi’yi Mobile’a Ekliyor

PUBG Mobile Kar Haritası Vikendi

PUBG Mobile Kar Haritası Vikendi

PC’de yayınlanması daha çok sıcakken, Vikendi PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın mobil versiyonuna ulaştı. Yeni kar haritası şimdi hem iOS hem de Android‘de ücretsiz bir güncelleme olarak kullanıma sunuldu ve bir avuç yeni yeni özellik ile birlikte geliyor.

PUBG‘nin şu ana kadarki diğer haritalarından farklı olarak, Vikendi 6×6 km genişliğinde olup 4×4 km Sanhok’tan daha büyük, 8×8 km olan Erangel ve Miramar’dan daha küçüktür. Haritanın tanımlayıcı özelliği, dağları, açık alanları, donmuş gölleri ve ıssız köyleri kapsayan karla kaplı arazisidir.

Harita ayrıca özel bir araç; kar motosikletleri de dahil olmak üzere bazı benzersiz unsurlara sahiptir. Oyuncular ayrıca, spawn adasında kartopu savaşlarına katılabilecekler. Fragmanda haritayı daha yakından inceleyebilirsiniz.

Vikendi’ye ek olarak, PUBG’nin mobil versiyonu için en son güncelleme, çapraz sunucu eşleştirmesini ve iyileştirilmiş anti-hile önlemlerini tanıtıyor. PUBG Corp. ve Tencent, ayrıca, ateşli silah yükseltme sistemini ve “Lucky Treasure” un yanı sıra oyunculara günlük görevlerini tamamladıktan sonra Glacier-M416’yı alma şansı getirdi. Reddit’te güncelleme için tam yama notlarını bulabilirsiniz.

Vikendi, bu ayın başlarında Oyun Ödülleri’de oyunun test sunucusunda yayınlanmasının ardından bu hafta PUBG’nin PC versiyonuna geldi. PUBG Corp. ayrıca PC’lerde Survivor Pass’ı yayınladı. Bu sayede oyuncular belirli kilometre taşlarını tamamlayarak özel skinleri ve ödülleri açabilirler. Vikendi’nin Ocak 2019’da Xbox One ve PS4’e gelmesi bekleniyor.

PUBG Mobile İndir