PUBG Lite Avrupa Sunucusu Ne Zaman Gelecek

PUBG Lite Avrupa Sunucusu Ne Zaman Gelecek

PUBG Lite Nedir?

PUBG Lite, PUBG mobil oyunun bir tık daha iyi grafik olarak yansıtılmış halidir. Oyun, normal PUBG’nin eski zamanlarını anımsatmakta ve oynayanlara büyük bir zevk vermekte.

PUBG Lite Hangi Ülkelerde Var?

PUBG Lite şu an 10 ülkede aktif durumda (Tayland, Endonezya, Malezya, Filipinler, Bangladeş, Kamboçya, Brunei, Myanmar, Laos, Singapur). Oyunun Avrupa sunucularında yer almaması nedeniyle, Avrupa’dan bağlanan oyuncular fazlasıyla gecikme sıkıntısı çekiyor. Bu durumda ister istemez oyuna olan zevki azaltıyor ve kitlesel bir düşüş yaşatıyor. Oyunun şu anda bulunan tek sıkıntısı olan ülkesel gecikmeler, tam olarak ne zaman çözülecek belli değil. Diğer ülkelerde aktif hale geldiğinde gecikme sıkıntısı ortadan kalkacak ve oyun büyük bir kitleye kavuşacaktır diye düşünüyorum. Şimdilik oyuna bağlanmak ve oynamak için VPN servislerini kullanmanız gerekiyor.

VPN Nedir?

VPN, internet sağlayıcınızın, mevcut olduğunuz lokasyondan ayırıp, başka bir ülkenin lokasyonuna geçmenizi sağlayan uygulamadır. Birden fazla VPN uygulaması mevcuttur. Detaylı bilgi ve güncel VPN hizmetleri için bu içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Image

PUBG Lite Avrupa Sunucusu Ne Zaman Gelecek?

Avrupa sunucularının ne zaman geleceği konusunda şimdilik net bir bilgi bulunmuyor. Oyun yavaş adımlarla diğer ülkelere yol alır diye düşünüyorum. Şu anda PUBG Lite severlerin yapabileceği tek şey oturup beklemek. 

Neden PUBG Lite?

Normal PUBG normalin üstünde veya normale eşit bir bilgisayar performansı isterken PUBG Lite, normalin altında bulunan grafiklerle de orta düzey oynanabilecek bir oyun. Battle Royale türü oyunlarda PUBG’nin kendisiyle yarışmasının tek sebebi bu. Oyuncular sistem gereksinimleri yetmeyince, daha düşük sistem gerektiren bir oyuna yöneliyor ve bu oyunda haliyle tutuyor. Şu an ele aldığımız oyun PUBG Lite, PUBG Mobil adlı oyuna göre çok daha iyi bir görünüme sahip. Oyunun yakın zamanda PUBG Mobil zincirini kırıp geçeceğini düşünüyorum. İşte bu yüzden PUBG Lite.

Herkese iyi oyunlar!​