PUBG Mermi Etki Sistemi ve Yeni Dinamik Hava Ekliyor

PUBG Mermi Etki Sistemi ve Yeni Dinamik Hava Ekliyor

PUBG Güncellemesi

PUBG Güncellemesi

Eğer eller PUBG‘de mermileri bloke ederse, oyuncular belki de çıplak yumruklu bir chicken dinner arayışımda daha iyi olabilirdi. Ne yazık ki bu yok. Ama PlayerUnknown’s Battlegrounds‘un uzun süredir beklenen mermi etki sistemi artık kolların ön kısmını hedef alabiliyor. Aynı zamanda, Erangel ve Miramar‘a dinamik hava geliyor.

Her ikisi de PUBG’nin PC 1.0 Güncelleme #19 ile birlikte gelir. Bu mermilerin, balistik eğrisinin ardından hedeflerinin bedenlerine nüfuz etmesine izin verir.

Bir Steam Community gönderisi şöyle açıklıyor: “Sonuç, kolun ön kısmının daha hassas vücut bölgelerini engellemesine bağlı olarak farklı olacaktır. Bir mermi bir kolun ön kısmının içine girdiğinde ve arkasında daha savunmasız bir vücut parçası çarptığında, daha büyük hasar uygulanacaktır. Diğer bir deyişle, bir oyuncu koluyla kafasını bloke ederken bir mermi alırsa, tam kapalı görme hasarı uygulanacaktır. Bu etki sistemi sadece kafa, gövde ve bel için çalışır. Bir mermi kolun içine nüfuz ederse ancak savunmasız vücut parçası arkasında değilse, sadece kol hasarı uygulanacaktır.”

Geliştirici PUBG Corp, mermi etkisinin bacaklara uygulanmadığını, av tüfeği için kol etkisinin devre dışı bırakıldığını ve daha önce belirttiğimiz gibi, ellerin mermileri engellemediklerini eklemektedir.

Yeni Dinamik Hava ile ilgili de bir video yayınlandı. Videoya göz atıp inceleyebilirsiniz.

Geçen sene Erken Erişim’den ayrıldığında, PUBG’nin Erangel ve Miramar haritalarından yağmur ve sis hava koşulları kaldırılmıştı. Şimdi, her ikisi de “stratejik karar verme için fırsatlar” yaratabilecek “rastgele oyun içi olaylar” olarak kabul edilir. Sis, şüpheli olmayan düşmanların düşmesine izin verebilir veya örneğin, gök gürültüsü ağır bir ayak sesini maskeleyebilir.

PUBG’nin PC 1.0 Güncelleme #19 da bir dizi kullanıcı arayüzü ayarlaması, performans ayarlamaları ve hata düzeltmeleri sunuyor. Bunların tamamına buradan bakabilirsiniz.

Eğer şimdiye kadar popüler battle royale çılgınlığı ile tanışmadıysanız, oyunu buradan indirebilirsiniz.