PUBG Mobile'a 'Gizemli Orman Modu' Geliyor

PUBG Mobile'a 'Gizemli Orman Modu' Geliyor

 Günümüzün en sevilen Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG'ye “Gizemli Orman Modu” geliyor. Son zamanlarda gelen yenilikler ile adından çokça duyurmayı başaran PUBG Mobile, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir modun geleceğini resmi olarak duyurdu. 

 Battle Royale oyunları arasında PC üzerinden tanıdığımız PUBG, ilk kez 2017 yılında mobile versiyonu ile hayatımıza girdi. Hemen hemen her oyunseverin oynadığı bu oyun çevrimiçi oyuncu sayısını da kırarak bir rekora imza atmıştı. Çıktığı günden buyana birçok modu hayatımıza sokan Battle Royale oyunu PUBG Mobile, son yayınladığı modun üstüne bir yeni mod daha duyurarak oyunseverleri sevindirdi. 

 Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran PUBG Mobile, gelecek olan yeni modu duyurdu. Yapılan açıklamada:“Macera bekliyor. 1 Haziran tarihinde bu gizemli ormanı keşfetmeye hazır ol” ifadeleriyle duyurdu. Henüz çok fazla bilgi açıklanmamasına rağmen görselin sağ alt köşesinde bulunan Sanhok ibaresi, bize etkinliğin geleceği harita hakkında bilgi veriyor. Ayrıca yapılan diğer açıklamalar da “Nereye bakacağını bilirsen…” ifadelerine yer verdi. 

 Geçtiğimiz günlerde Miramar haritasına gelen güncellemeyle birlikte ayrıca bazı silahlara da yenilikler eklenmişti. Gelen güncellemenin ardından uzun bir süre geçmemesine rağmen PUBG Mobile, oyunseverler için yeni “Gizemli Orman” modunu duyurdu. Sanhok haritası üzerine gelecek olan bu mod hakkında fazla bir açıklamada bulunmayan oyunun geliştiricileri, modun orman temalı olacağını ve 1 Haziran tarihinde bizlerle buluşacağını belirtti.