PUBG Mobile Askeri Üs Bölgesi

PUBG Mobile Askeri Üs Bölgesi

PUBG Mobile Askeri Üs Bölgesi

PUBG Mobil’deki en ünlü yerlerden birisi olan askeri üs bölgesine oyuncuların çoğu inmeye çalışıyor. Bunun sebebi ise bu bölgede en iyi silah ve zırhların bulunması. Bu bölgede olabildiğince hızlı ve seri olmalısınız yoksa sonunuz kötü olabilir.


Bu Bölgeye Nasıl İnebilirsiniz?

Askeri Üs’ün bulunduğu bölge:

Askeri-us-pubg

Haritada da gördüğünüz üzere alt kısımda bulunan “Sosnovka Military Base” adlı bölge askeri üs oluyor. Bu bölgenin direk üstüne veya yakınlarına atlamanızı öneririm. Dikkat edin çok kalabalık olabilir ve sonunuz gelebilir.


Askeri Üste Ganimet Nasıl Toplanır?

Bu bölgeye belirli bir süre sonra atladığınız zaman bazı binalara girmeyi daha çok isteyeceksiniz. Sebebi ise; bazı evlerde daha fazla ganimet bulunması ve daha iyi şeylerin bulunması. Bu bölgede illa ganimetleri alacağım diye tutturmayın. Çatışmanın olmadığı ve kalabalık olmayan yerlerde durmayı her zaman göz önünde bulundurun. Burada yapacağınız en akıllıca şey üssün dışında bulunan evlerden ganimetleri toplamak olacaktır. Üssün etrafında bulunan evlerde üssün içinde bulunan evlerdeki ganimetlerden daha zengin olmasa bile burada hayatta kalmanız çok daha kolay olacaktır. Binalara girerken her zaman çömelerek girin ve evlerin içine girerken dikkat ederek girin yoksa her an bir düşmana karşı mağlup düşebilirsiniz.


Askeri Üste Hayatta Kalma

Eğer üsten uzak menzilli bir silah ve herhangi bir yelek ve kask bulduysanız askeri üste daha fazla zaman kaybetmeden üssün kuzey tarafında bulunan tepeye çıkın ve bir süre orada pusup adamların gelmesini bekleyin. Bu tepe oyun başlangıcında çok avantajlı bir bölge oluyor tabii alan daraldığı için bir süre sonra buradan gitmeniz gerekiyor. Eğer uzun menzilli bir silah bulamadıysanız üste kalıp çatışmanız gerekecek üssün içindeyken her zaman çömelerek yürümeye dikkat edin, saldırı altında kalırsanız kaçıp bir yere sığının. Üssün içindeyken her zaman bir yere pusun ve düşmanlarınızın bir birini öldürmesini bekleyin.

Yeterli ganimeti bulup üsteki düşmanları öldürdükten sonra üsten çıkmanız gerekecek fakat diğer adaya gitmek için köprüyü kullanmanızı önermem çünkü köprünün bulunduğu bölgede birçok oyuncu pusu kurmakta bunun yerine bir bot bulun ve suyun üzerinden geçerek gidin. Üsten çıkıp diğer büyük adaya gidip, alanın içinde kalarak oyununuzu sürdürebilirsiniz.

Evet, sevgili forum takipçileri bir konunun daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İşinize yaradıysa beğenmeyi ve yorum atmayı unutmayın. İyi günler, iyi oyunlar!