PUBG Mobile Fortnite Mobile’ı Geçti

PUBG Mobile Fortnite Mobile’ı Geçti

PUBG Mobile Zirvede

PUBG Mobile Zirvede

PlayerUnknown’s Battlegrounds, geçen sene Erken Erişim’de ilk başladığından beri PC’de olağanüstü bir başarıydı ve mobilde de oldukça popüler olduğunu kanıtlıyor. Bu hafta başında iOS ve Android‘de piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, battle royale oyunu şimdiden listelerin zirvesindedir.

PUBG Mobile, şimdiden Google Play ve App Store‘da 1 numaraya ulaşmış ve daha önce Free Apps listesinde 1 numarada oturan Fortnite: Battle Royale’ın mobil versiyonunu şöyle bir göz kırpmıştır. Bu hafta başlarında sürpriz bir lansman yapıldığı düşünülen oyun, Kanada’yla sınırlı olan birkaç beta test turunun ardından mobilde yayınlandı.

Fortnite’ın mobil versiyonundan farklı olarak, PUBG Mobile, hiç şüphesiz listelerin zirvesinde hızlı bir şekilde yükselişinde rol oynayan bir iOS veya Android cihazıyla tüm oyuncular tarafından kullanılabilir. Şu anda, yalnızca iOS kullanıcılarının Fortnite‘a erişimi var, onlar da oyunu sadece davetli testine katılarak oynama şansına sahip oluyorlar. Ayrıca, her ikisi de satın alınması gereken PC veya Xbox One sürümlerinin aksine, PUBG Mobile’ın ücretsiz olarak indirilmeside PUBG‘nin zirveye yerleşmesine yardımcı olmuştur.

Mobil cihazlarda PUBG’yi oynamak istiyorsanız eğer aşağıdaki bağlantılardan oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

PUBG Mobile İndir (iOS)
PUBG Mobile İndir (Android)

Oyun PC ve Xbox One’da olduğu gibi 100 oyunculu deneyime sahiptir ve şaşırtıcı bir şekilde mobil cihazlarda iyi çalışır. Ancak, mobil sürümde kendinizin çok daha başarılı olduğunu düşünüyorsanız, muhtemelen botlara karşı oynuyorsunuzdur.

Kaynak: 1