PUBG Mobile Güncellemesi Sanhok Haritasını ve Yeni Silahları Ekliyor

PUBG Mobile Güncellemesi Sanhok Haritasını ve Yeni Silahları Ekliyor

PUBG Mobile Güncellemesi

PUBG Mobile Güncellemesi

PUBG Mobile, sadece altı ayda 20 milyon günlük aktif kullanıcı (Kore, Japonya ve Çin dışında) istihdam etti. Kutlamak için Bluehole, oyunculara Sanhok haritasının gelmesiyle başlatılan büyük bir güncelleme sunuyor. Bu ayrıca tüm verilerinizi gösteren yeni bir Sezon Sayfası ile birlikte yeni silahlar (Flare Gun, QBZ, Muscle Car ve Bulletproof UAZ) anlamına gelir. Ayrıca bu sefer diğerlerinin yanı sıra sohbet sistemi, klan sıralaması, hava dropu öğeleri ve arkadaş listesi ayarları her zamanki oynanış iyileştirmeleri arasında.

Daha önce “Savage” olarak bilinen Sanhok, Haziran ayında PC’de ilk kez oynanan ve bu ay Xbox One’a ulaşan 4×4 tropik ada haritasıdır. Oyunda diğerlerinden daha küçük bir haritadır. Şimdi mobilde Rus haritası Erangel ve bölünmüş kum haritası Miramar‘a dahil oluyor.

Güncelleme ayrıca şüpheli eklentileri hedefleyen anti-hile önlemleri de getiriyor. Ayrıca, Spectator Mode, Basic Information ve Results ekranlarında yeni bir rapor düğmesi, oyuncuların herhangi bir kötü oyuncuya ait PUBG Corp.’u uyarması anlamına gelir. Bluehole’un anti-hile sistem sağlayıcısı BattlEye, şubat ayında yaptığı açıklamada, bir önceki ayda 1.044.000 PUBG hilecisini yasakladığını, ama “tırmanmaya devam ettiği” konusunda uyarıda bulunduğunu söyledi.

Ücretsiz olarak PUBG Mobile’ı hemen indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG Mobile İndir