PUBG PC Güncellemesi Kar Haritası Vikendi Ekliyor

PUBG PC Güncellemesi Kar Haritası Vikendi Ekliyor

PUBG PC Kar Haritası Vikendi

PUBG PC Kar Haritası Vikendi

PUBG Corporation, PlayerUnknown’s Battlefields‘in Vikendi adlı dördüncü haritasının artık PC’de yayınlandığını duyurdu. Karla kaplı harita önceden sadece oyunun PC test sunucusunda mevcuttu.

Vikendi, 6×6 kare boyutunda bir haritadır ve hem Erangel hem de Miramar’ın 8×8 karelik boyutlarından daha küçüktür. Ama 4×4 olan Sanhok’tan daha büyüktür. Küçük boyutuna rağmen, Vikendi drop yerleri ile doludur. Dağlar, açık alanlar, donmuş göller, şehirler, Cosmodrome, ormanlar, merkezi bir labirenti gizleyen bir dinozor temalı park ve çok daha fazlasını bulacaksınız. Eşsiz araçlar, silahlar ve tuhaflıkların yanı sıra haritadaki üç hava durumu düzeni de (Day, Moonlight ve Snow) vardır.

SCAR-L yerine Vikendi, G36C saldırı tüfeğine sahiptir. 5.56mm’lik bir cephane alır ve daha düşük bir ateş oranıyla diğer tüfeklere göre daha az geri tepme sağlar. Vikendi’de yeni kar mobil ve kar bisikletini de bulacaksınız. Birincisi size daha fazla kontrol ve sürüklenme kabiliyeti verir, ancak asfaltta iyi değildir. İkincisi tüm arazileri halledebilir ve çok daha hızlıdır, ancak dönerken kontrolü kaybedersiniz. Vikendi’nin benzersiz yönü karların eklenmesidir, bu da haritadaki herkesin rakiplerinin kaynaklara kadar izleyebilecekleri ayak izlerini ardında bırakılmasına neden olur.

Ayrıca şimdi Vikendi: Survivor Pass da aktiftir. PUBG oynamak ve geçişte belirtilen belirli kilometre taşlarını tamamlamak size özel skinleri ve ödülleri netleştirecektir. Survivor Pass ücretsizdir, ancak daha hızlı seviye belirleme ve ek ödüller sunan ekstra özel görevler istiyorsanız 10 dolar ödemeniz gerekecektir.

Vikendi sadece şimdilik PC’de aktif, ancak harita Ocak 2019’da konsollara da gelecek. PUBG Xbox One, PS4 ve PC için mevcut.

PUBG İndir
PUBG Mobile İndir
 (iOS)
PUBG Mobile İndir
 (Android)