PUBG PC Güncellemesi Test Sunucusunda

PUBG PC Güncellemesi Test Sunucusunda

PUBG PC Güncellemesi Test

PUBG Corp, PlayerUnknown’s Battlegrounds için düzenli olarak yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. PC sürümü için Yama #18, oyunun test sunucularında mevcut. Popüler battle royale oyununa bir avuç özellik ve ince ayarlar ile birlikte Sanhok’a özel yeni araç ve silah tanıttı.

Söz konusu silah QBU; yalnızca küçük, tropikal temalı Sanhok haritasında görünen yeni bir DMR’dır. Sanhok‘taki Mini 14’ün yerini alır ve 5.56mm’lik standart bir 10 turluk şarjör kullanır. Genişletilmiş bir şarjör ile 20 tur artırılabilir.

Ayrıca Sanhok’a eklenen yeni haritaya özel bir kamyon olan Rony var. Rony, dört yolcuya kadar taşıyabilir ve PUBG Corp.‘a göre, “Sanhok’un tepelik manzaraları üzerinde hareket etmekten çok daha iyi.” Geliştirici ayrıca, Sanhok’taki en büyük araçlardan biri olduğunu ve bunun da korunma ve nakliye için aynı derecede uygun olduğunu belirtiyor. Ekran görüntüsünde QBU’ya göz atabilirsiniz.

Yeni araç ve silahın yanı sıra, PUBG Corp. özel maçlar oluşturma yeteneğini de hayata geçirdi. Bu özellik hala devam eden bir çalışmadır, ancak test sunucularında açık beta sürümündeki tüm oyuncular için kullanılabilir ve çeşitli ayarları yapmalarına ve kendi özel oyun modlarını oluşturmalarına olanak tanır. Geliştirici bir zaman çerçevesi sağlamamış olsa da PUBG Corp., “sistem stabil olduğu kanıtlandığında” özel maçlar testini canlı sunuculara genişletmeyi planladığını söyledi. Steam’de özel maç beta hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Son olarak, Yama #18, oyuncuların Sanhok’taki belli binaları görmesine izin veren ve sırt çantalarının dolu olduğu zaman oyuncuların genişletilmiş şarjörleri atmasını engelleyen bir avuç dolusu sorunu çözdü. PUBG Corp., bu değişikliklerin canlı oyunda uygulanacağını açıklamamıştır, ancak geliştirici “test süresi tamamlandığında” canlı sunuculara aktarılacaklarını söylüyor. Tam yama notlarını Steam’de bulabilirsiniz. PUBG‘yi indirmek isterseniz de buradan indirebilirsiniz.