PUBG Steam’de %33 İndirime Girdi

PUBG Steam’de %33 İndirime Girdi

İndirimli PUBG

İndirimli PUBG

PC oyuncuları için iyi bir haber var. Satışa çıktığından beri ilk defa PlayerUnknown’s Battlegrounds Steam’de indirimli satışta. Oyunu, şimdi ve 5 Temmuz tarihleri arasında, $20 / £18 karşılığında satın alabilirsiniz, bu da $30 / £27 olan normal fiyatının %33’ü kadardır. Yani Türk Lirası cinsinden normalde fiyatı 69 TL olan PUBG’yi 46 TL‘ye alabilirsiniz. PUBG Corp., indirimin yeni bir satış kilometre taşını kutlamak için olduğunu belirtti. İndirimli oyuna Steam‘de ulaşabilirsiniz.

Söylenenlere göre PUBG, PC ve Xbox One’da dünya çapında 50 milyon kopya sattı. Ücretsiz mobil sürümü de sayıya dahil ederseniz, şu anda dünya genelinde 400 milyon kayıtlı PUBG oyuncusu var. Bu da her gün tüm platformlarda oyun oynamak için ortalama 87 milyondan fazla insan var demektir.

Bir basın açıklamasında yayıncı, “Oyunun tüm sürümleri için yeni içerik ve geliştirmeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. PUBG’yi oyuncularımız için daha iyi bir oyun haline getirmek için yapabileceğimiz çok şey olduğunu biliyoruz.” dedi.

PUBG, Fortnite ve benzeri yaklaşan Call of Duty: Black Ops 4, Battlefield V gibi oyunlardaki modlarla devam eden battle royale oyunu çılgınlığı ile yarışıyor. Tarzın popülaritesinin artmasına rağmen, PUBG’nin yaratıcısı rekabeti özellikle önemsemediğini söylüyor.

Şimdiye kadar, PUBG’nin hem PC hem de Xbox One sürümlerinde iki harita mevcuttur. PC versiyonu, 22 Haziran’da Sanhok adında üçüncü bir harita elde edecek. Microsoft, E3 2018’de, bu kış aylarında oyunun Xbox One versiyonuna bir karlı ortamın bulunduğu dördüncü haritanın geleceğini duyurdu; PC’ye de gelecek.

Eğer oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG İndir