PUBG Xbox Güncellemesi Cadılar Bayramı Ürünlerini, Yeni Silahları ve Araçları Ekliyor

PUBG Xbox Güncellemesi Cadılar Bayramı Ürünlerini, Yeni Silahları ve Araçları Ekliyor

PUBG Xbox Güncellemesi

PUBG Xbox Güncellemesi

Güncelleme #2 artık PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox versiyonunda aktif. Yeni güncelleme, battle royale oyununun PC sürümünde halihazırda bulunan çeşitli özellikleri ve öğeleri uygular, ancak sınırlı sayıda Cadılar Bayramı temalı skinleri de ekler. Güncellemenin etrafındaki bakım süresi beklenenden daha uzun sürdüğü için, PUBG önümüzdeki hafta oyuna giriş yapan oyunculara ücretsiz ürün ve BP veriyor.

Güncelleme, PUBG’ye iki yeni silah ekliyor. İlki MK47 Mutant, Erangel, Miramar ve Sanhok üzerinde bulunan bir saldırı tüfeği. 7.62mm mermi alır ve tek atış veya iki turlu seri atış modlarında ateşlenebilir. Orta-uzun menzilli muharebe için idealdir. Yeni Beryl M762 ayrıca üç haritanın her birinde bulunan bir saldırı tüfeğidir. Aynı zamanda 7.62mm mermi kullanıyor ancak çok daha düşük mermi hasarı var. AKM’den daha hızlı olsa da, yakın mesafeli dövüş için ideal hale getiriyor olsa da, çok daha yüksek bir ateş hızına sahip.

Sanhok’a da yeni araçlar eklendi. Scooter, genel hızına rağmen, motosiklete kıyasla daha yüksek bir dönüş dairesi sunan iki koltuklu bir araçtır. Yeni Tukshai daha da yavaştır, ancak üç kişi oturur ve Sanhok’un tepesi ve orman üstü arazi ile manevra yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Güncelleme #2’de Cadılar Bayramı temalı yedi ürün ve kostüm bulunuyor. Eşyalardan biri, perili balkabağı maskesidir. Lobiye giriş yaptığınız zaman ücretsiz olarak alırsınız ancak 6 Kasım’a kadar ücretsiz olarak kullanılabilir. Diğer altı ürün ve kostümün PUBG’nin oyun içi deposundan satın alınması gerekecektir. Bunları ve fiyatlarını aşağıda listeledik.

Satın Alınabilir PUBG Cadılar Bayramı Ürünleri

 – Maniacal Butcher Set – 10,000 BP
 – Killer Clown Set – 1,800 G-Coin
 – Ancient Mummy Set – 1,600 G-Coin
 – Bloody Nurse Set – 2,100 G-Coin
 – Sinister Skull Mask – 7,000 BP
 – Pumpkin RIP-cord – 500 G-Coin

Yeni güncelleme ayrıca birkaç genel oyun değişikliği ve hata düzeltmesi uygular. Tam yama notları PUBG’nin ana web sitesinde bulunabilir, göz atabilirsiniz.