PUBG’ın Yeni Tequila Sunrise Modu Aktif

PUBG’ın Yeni Tequila Sunrise Modu Aktif

PUBG Tequila Sunrise Modu

PUBG Tequila Sunrise Modu

PlayerUnknown’s Battlegrounds son Etkinlik Modu başladı ve bu seferki dağınık olacak. Tequila Sunrise, av tüfeği ve yakın dövüş silahlarıyla yakın dövüşte oyuncuları birbirlerine düşürüyor.

Mod, Miramar haritasındaki birbirine karşı dört kişilik takımları karşılaştırıyor. Bugün başlayacak ve 9 Nisan’da bitecek. 72 Saat boyunca aktif kalacak. Bazı şeyleri ilginç tutması gereken güvenli bölgeler söz konusu olduğunda da bazı incelikler var. PUBG Corp. bu konuda şunları paylaştı:

Yağma Detayları

Silahlar
 – Shotguns (3x spawn oranı)
 – Melee Silahlar (3x spawn oranı)
 – Başka silah yok

Öğeler
 – Çanta / Kask / Zırh Lv.3 (3x spawn oranı)
 – Çanta / Kask / Zırh Lv.1 (0.5x spawn oranı)
 – Mühimmat (3x spawn oranı)

Güvenli Bölge (Beyaz Çember) Davranışı
 – Uçak havaya girdikten hemen sonra, ilk güvenli bölge harita üzerinde görünür.
 – İlk güvenli bölge normal boyutundan daha küçük olacaktır.

Diğer Etkinlik Kuralları
 – Günün zamanı gün doğumuna kilitlenir.
 – Bakım paketleri devre dışı.

Diğer PUBG haberlerinde, oyun için yeni bir yama piyasaya sürüldü, bununla birlikte hata düzeltmeleri ve maçın geri kalanında sizi öldüren oyuncuyu izlemenizi sağlayan yeni Killer Spectate modu getirildi. Katilin de ölürse, onları öldüren oyuncuyu izlemeye devam edebileceksiniz. Bu arada, şu anda test aşamasında olan PUBG’ın yaklaşan haritası, şimdi oyunun deneysel test sunucusundaki Codename: Savage’da Squad olarak oynamak isteyen oyuncuları destekliyor. Haritaya erişmek için hala bir beta anahtara ihtiyacınız var ve almak için PUBG web sitesinde kayıt olabilirsiniz.

Kaynak: 1