PUBG’nin İlk 48 Saatte 1 Milyon Oyunucusu Oldu

PUBG’nin  İlk 48 Saatte 1 Milyon Oyunucusu Oldu

Playerunknown Battlegrounds geçen hafta oyun önizleme programında Xbox One‘da piyasaya çıktı ve hızlıca hit oldu. Brendan Greene, Twitter‘da oyunun sadece iki gün sonra Xbox One’da 1 milyon oyuncuya ulaştığını söyledi. Oyun, henüz bitmemiş olduğu için bazı sorunlar var. Fakat oyuncular buna rağmen ileriye dönük oyunda ilerleme kaydetmek için sürekli oynuyorlar ve güncellemeleri bekliyorlar.

Geliştirici; “Hepinize teşekkürler! Greene, 1 milyon oyuncu olduğunu söyledi ve “Konsolda yolun başlangıcı bu” dedi. Önümüzdeki aylarda iyileştirme ve güncelleme yapmak için çok çalışıyoruz, görüşleriniz sayesinde harika bir oyun oynayacağız!” dedi.

Greene’in  Xbox One’da bugüne kadar kaç kişinin PUBG oynadığı hakkında konuşması ilginçti. Temelde diğer her oyun önizleme programındaki oyunun aksine PUBG, ücretsiz deneme sunmuyor. İnsanların çoğu satın almadan önce PUBG gibi bitmemiş bir oyunu denemek istiyor ve Microsoft’un, neden deneme yapılmadığına dair mantığı bazı oyuncuların memnuniyetsiz kalmasına neden olabilir. Microsoft, daha önce tüm Xbox Game Preview başlıklarının ücretsiz olarak denenebileceğini belirtti.

PUBG’nin Xbox One’daki performans sorunlarıyla ilgili olarak, Xbox patronu Phil Spencer, Twitter’da son dönemde Bluehole‘deki ekiple görüştüğünü açıkladı. “Geri bildirim alıyoruz, güncellemeye devam edeceğiz” dedi.

PUBG, Xbox One’da 30 ABD doları. Dolayısıyla 1 milyon satış geliri yaklaşık 30 milyon dolara ulaşıyor. 

Kaynak: 1