PUBG’nin Miramar Haritası Yarın Xbox One’da

PUBG’nin Miramar Haritası Yarın Xbox One’da

PUBG Miramar Haritası

PUBG Miramar Haritası

Haftalar süren testlerden sonra, Miramar sonunda PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One sürümü için başlatılacak. Yeni harita yarın canlı oyuna eklenecek ve bazı istikrar ve optimizasyon iyileştirmelerinin yanı sıra PUBG’nin Mayıs güncellemesinin bir parçası olarak gelecek.

Erangel‘in ardından PUBG‘nin konsol sürümüne eklenecek ikinci harita. Orijinal haritanın gür yeşilliklerinin aksine, Miramar çölde yer alır ve kurak bölgeleri keşfetmek ve savaşmak için dağlar ve köylerden oluşur.

Miramar, birkaç ay önce PUBG’nin PC sürümü için piyasaya sürüldü. Ama Xbox One sahipleri, geliştirici PUBG Corp.’un konsolda birkaç Miramar testinin ilkini gerçekleştirdiği Nisan ayında haritayı denemek için ilk fırsatlarını yakaladılar. Çöl haritası ayrıca yakın zamanda PUBG’ın mobil versiyonuna eklendi.

Miramar, her ikisi de sadece çöl haritasında görünecek olan altı kişilik minibüs ve off-road kamyonet gibi birkaç yeni aracın yanında gelir. Oyuncular ayrıca R45, Win 94 ve kapalı av tüfeği de dahil olmak üzere Miramar’da yeni silah çeşitleri bulabilecekler.

PUBG Corp., “PUBG Xbox ekibi, hem canlı sunuculardan hem de PTS’den gelen geri bildirimleri sürekli olarak izliyor ve inceliyor.” dedi. Yeni haritaya ek olarak stüdyo, Xbox One’da oyunun performansını daha da iyileştirmek için “son derece öngörücü tabanlı bir yükleme sistemi” ekliyor. Resmi PUBG web sitesinde Mayıs güncellemesi için tam yama notlarını bulabilirsiniz.