PUBG’nin Sınırlı Zaman Etkinliği Modu Şimdi Aktif

PUBG’nin Sınırlı Zaman Etkinliği Modu Şimdi Aktif

PUBG Etkinlik Modu

PUBG Etkinlik Modu

Garip bir şekildedir ki PlayUnknown’s Battlegrounds kendisini kopyalayan oyundan kopya çekiyor. PUBG‘nin arkasındaki ekip yeni bir Fortnite-vari modu kendi listesine ekledi: event mode (etkinlik modu). Şu anda PC’de oynamak için kullanılabilir.

Bu etkinliklerden ilki, oyuncuların sekiz kişilik takımlarda oynamasına izin verdiği için, halka açık maçlardan çok farklı değildir. Farklı olarak; buradaki av tüfeği düşürme oranlarının ikiye katlanması ve modun sadece sınırlı bir süre için mevcut olması.

Mod için şimdilik emekleme dönemi diyebiliriz; basit bir tekrarlama var. Steam‘deki bir gönderide, geliştirici ekibi basitliğin “temelleri test etmek” anlamına geldiğini belirtti. Ama, önceden ayarlanmış özel ayarlar için yeni modda hataya düşmeyin. Etkinlik modu yeni içeriğe sahip olacak ve denemeler için bir yer olması amaçlanıyor.

İlk yinelemenin etkili eşleştirmeyi sağlaması için yalnızca Erangel’de TPP özelliği içereceğini lütfen unutmayın. PUBG’nin bir kopyasına sahip olan herkes Etkinlik Modundan yararlanabilir. Etkinlik Modunda oynamak için, lütfen ana menünün sol altındaki ilgili kullanıcı arayüzünü kullanın.

Bu haftaki PUBG etkinlik modu 27 Mart’a kadar devam edecek. Şu an itibariyle, konsollar için etkinlik modu henüz onaylanmadı.

Kaynak: 1