Pugb Mobile İçin Turkcell’den Gaming Paket

Pugb Mobile İçin Turkcell’den Gaming Paket

PUBG Mobile için Turkcell’den Gaming Paketi

Turkcell ve Tencent Games arasında Dünyada ve Türkiye’de çok ilgi görmüş PUGB için iş birliğinde bulundu. Mobil cihazlara özel olacak bu işbirliği oyuncuları sevindirecek. Hem Pugb oynayabilecek Hem de sevdiği Pugb oyuncularını izleyebilecek. Tukcellin sunacağı gaming paket ile Wİ-Fİ özelliğine ihtiyaç duymadan mobil cihazı ile istediği yerden hem izleyebilecek hem de oynayabilecek. Mobil cihazlara sunulan paketlerle ‘internetim bitecek’endişesine kapılmadan oyunu doymadan oynayabilecek. Tarife’ye ek olarak Turkcell Gamıng paketleri altında Pugb Mobile severlere iki alternatif sunuyor.

‘Oyna’ paketinde PUGB Mobile oynamak isteyenler için 3GB İnternet,
‘Oyna İzle’ paketinde hem tanınmış hem de takip edilen diğer oyuncuları izlemek için ise hem PUGB Mobilde hem de Youtube’ de geçerli 5GB internet sunuluyor.

Bu işbirliği ile Turkcell Gaming, Yeni oyunlar ve işbirliği ile daha çok zenginleşecek. Böylece Turkcelliler her geçen gün büyüyen bu alanda en beğenilen oyunları yakından takip edebilecek.

Bu paketlere sahip olmak için  ‘Oyna’Veya ‘Oyna İzle’ yazıp 2200’a mesaj göndermek yeterli olacaktır.
‘Oyna’ paketi ‘ 9TL ‘Oyna İzle’ 19TL’ ye satın alabilirsiniz aynı zamanda Turkcell Mağazalarından veya Dijital Operatör üzerinden alınabilecek