Quinn ct, Quinn Counter, Quinn Counterları – Quinn’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Quinn ct, Quinn Counter, Quinn Counterları – Quinn’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Quinn Counter

Quinn Counter

Quinn counter (Quinn ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Quinn Demacia’nın Kanatları; Quinn, düşman topraklarının derinliklerinde tehlikeli görevler üstlenen seçkin bir kolcu şövalyesidir. O ve onun efsanevi kartalı Valor, kırılmaz bir bağı paylaşıyor ve düşmanları, biri değil, krallığın en büyük kahramanlarından ikisiyle savaştıklarını fark etmeden önce öldürülüyorlar. Gerektiğinde çevik ve akrobatik olan Quinn, tatar yayı ile nişan alırken Valor, belirsiz hedeflerini yukarıdan işaretleyerek savaş alanında onları ölümcül bir çift haline getiriyor.

Öncelikle LoL karakteri Quinn’in yeteneklerini hatırlayalım.

Quinn Yetenekler

Alıcı Kuş
Valor, periyodik olarak düşmanları Savunmasız olarak işaretler. Quinn’in Savunmasız hedeflere yönelik ilk temel saldırısı, ilave fiziksel hasar verir.

Kör Eden Saldırı
Quinn, yakın bölgedeki tüm düşmanlara hasar vermeden önce bir düşmanı işaretlemek ve görüşünü engellemek için Valor’u çağırır.

Keskin Duyular
Savunmasız bir hedefe saldırdıktan sonra pasif olarak Quinn Saldırı Hızı ve Hareket Hızı elde eder. Valor’un yakınlarda geniş bir alanı ortaya çıkarmasını sağlar.

Pike
Quinn bir düşmana atılır, fiziksel hasar verir ve hedefin Hareket Hızını yavaşlatır. Hedefe ulaştıktan sonra hedefi kısa bir süre engeller, geri sıçrayıp hedeften sıyrılır ve maksimum saldırı aralığı yakınında bir yere iner.

Düşman Hattının Ötesi
Quinn ve Valor büyük bir hızla uçmak için birlik olurlar. Yeteneği sona erdirmek, yakındaki düşmanlara hasar veren Hava Saldırısı gerçekleştirir ve şampiyonları Savunmasız olarak belirler.

Quinn Counterlar’ına (Quinn ct) bir göz atalım.
Quinn ct, Quinn Counter, Quinn Counterları:

Quinn’e Karşı İyi Olan Rakipler

Quinn'e Karşı İyi Olan Rakipler

Quinn’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Quinn'e Karşı Kötü Olan Rakipler