Rainbow Six Siege Burnt Horizon Genişlemesinde Yeni Operatörler ve Harita Ekliyor

Rainbow Six Siege Burnt Horizon Genişlemesinde Yeni Operatörler ve Harita Ekliyor

Rainbow Six Siege Burnt Horizon Genişlemesi

Rainbow Six Siege Burnt Horizon Genişlemesi

Rainbow Six Siege‘in bir sonraki indirilebilir içeriği, Avustralya kıtasına saygı gösteren bir dizi operatör ve ortam olan Burnt Horizon olacak. Duyuruya, Outback Haritasını gösteren kısa bir gösterim eşlik etti.

Duyuruya göre, yeni DLC iki yeni operatör içerecek: bir attacker ve bir defender. Tam olarak nasıl işlev görecekleri biraz gizemli kalıyor. İkilinin SASR’dan eski arkadaşlar olduğu söyleniyor ve sırayla net ve hızlı zekalı olarak tanımlanıyorlar. Haritanın genel görünümü, kırmızı çölün tozlu ve izole bir alanını göstermektedir. Her zamanki gibi, yeni harita ücretsiz olarak piyasaya sürülecek ve sezon geçişi sahipleri iki yeni operatörü hemen alacaklar. Diğer herkes fazladan bir hafta beklemek ve daha sonra kilidini açmak için oyun içi para birimi kullanmak zorunda kalacak.

Operatörler ve yeni harita hakkında daha fazla detay, 17 Şubat’ta Montreal’deki Six Invitational turnuvası boyunca gelecek. Rainbow Six Twitch kanalında yayınlanacak.

Rainbow Six Siege, 2015 yılında genel olarak olumlu eleştirilerle başlatıldı. Ubisoft piyasaya sürüldükten sonra da uzun süre desteklemeye devam etti. Birçok düzenli yeniden denemeyle birlikte, düzenli olarak yeni operatörler ve haritalar ekliyor.