Rainbow Six Siege Clash, Montagne’in Savunma Versiyonu Gibi Görünüyor

Rainbow Six Siege Clash, Montagne’in Savunma Versiyonu Gibi Görünüyor

Rainbow Six Siege Clash

Rainbow Six Siege Clash

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Operation Grim Sky’ı tanıtan Sezon 3 ile devam ediyor. Operation Grim Sky iki yeni Operatörün yanı sıra, Hereford Base için bir harita çalışması yapar.

Clash, Rainbow Six Siege‘ın blogunda “Büyük Britanya’dan bir Defender” olarak tanımladı. Çete davranışı ve kapışma taktikleri konusunda uzman olan sert bir polis memuru. Ön cepheye ait olduğunu biliyor ve saçmalıklara tahammül etmeyecek. Clash, ilk defa Rainbow Six Defender’ın bir kalkanla gelmesini sağlıyor, bu da tüm vücudunu Attacker Montagne gibi tamamen genişletiyor ve kaplıyor gibi görünüyor.

Montagne‘den farklı olarak, Clash’ın kalkanı daha güçlü görünüyor, bu da güçlü patlayıcıları engelleyememe pahasına daha hızlı bir hareket hızına dönüşüyor. Clash’ın fragmanı ayrıca, kalkanını tek eliyle tutabilen Montagne, Fuze ve Blitz’den farklı olarak kalkanını korumak için iki elin de ona ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Elleriyle silahla ateş edemediğinden, Clash’ın kalkanı elektriği fırlatacak kadar güçlü görünen bir taretle donatılmış. Bu taarruzun sadece sersemlettiği ya da tamamen öldürdüğü ortaya çıkmamış olsa da, Clash’ın Savunma ekipleri için bir destek görevlisi olduğu görülmektedir. Zayıf noktalar için çok daha uzun bir barikat görevi görüyor ve saldırgan Attacker’lara karşı kalabalığı kontrol altına alabiliyor.

Clash’ın tam olarak ortaya çıkması, Operation Grim Sky ile Rainbow Six Siege‘a gelen değişikliklerin geri kalanıyla birlikte, 19 Ağustos’ta Six Major Paris’te duyurulacak. Etkinlik Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Rainbow Six Siege Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Eğer isterseniz oyunu buradan indirebilirsiniz.