Rainbow Six Siege Güncellemesi, Oyunun Dosya Boyutunu Azaltıyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi, Oyunun Dosya Boyutunu Azaltıyor

Operasyon Burnt Horizon güncellemesi artık tüm platformlar için yayında, ancak daha önce indirmeyi deneyen ya da yakında almayı planlayan oyuncular için, yamanın boyutu geçmiş sürümlere kıyasla şaşırtıcı olabilir.

Güncelleme boyutlarına göz gezdirecek olursak; PlayStation 4 kullanıcıları, yalnızca 33 GB olan bir düzeltme ekiyle koşulların en iyisini elde ettiler, ancak PC’nizde yüklemek için 54 GB’lık bir güncelleme yapıldı. Xbox One’lar için verilen güncelleme ise, PlayStation 4’lerden biraz daha büyüktü.

Twitter’da dosya boyutunu çevreleyen koşulları ele alan Ubisoft, Rainbow Six Siege hesabı aracılığıyla oyunun verilerinin saklanma şeklini yeniden yapılandırmak için büyük güncellemelerin gerekli olduğunu söyledi. Bu, güncelleme sonunda indirme işlemi tamamlandıktan sonra, oyuncular oyunun cihazlarında daha az yer kapladığını göreceklerdir.

Ubisoft, bazı oyuncuların konsolidasyon çalışmaları hakkındaki sorularına cevap verdi ve değişiklikler yapıldıktan sonra yeni dosya boyutlarının nasıl görüneceğini gösteren bir tablo hazırladı. Güncelleştirmeyi yükledikten sonra PC oyuncuları yaklaşık 20GB’lık bir alan kazanacak ve Xbox One kullanıcıları dosya boyutunda yaklaşık 35GB’lık küçülmeyle en büyük değişikliği görecekler.

Aşağıdaki Tabloda Platformlara Göre, Güncellemeyi Yaptığınızda Diskinizde Kazanacağınız Alanları İnceleyebilirsiniz

Card