Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi PC Test Sunucusunda Artık Kullanılabilir

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi PC Test Sunucusunda Artık Kullanılabilir

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi

Rainbow Six Siege‘ın büyük Operation Para Bellum güncellemesi gelmek üzere ve şimdi bazı oyuncular bunu biraz erken deneyebiliyorlar. Ubisoft önümüzdeki ay piyasaya sürülmesinden önce Siege’nin test sunucusunda Para Bellum güncellemesini yayınlayarak PC oyuncularına, yama resmi olarak oyuna ulaşmadan önce yeni özelliklerini test etme şansı verdi.

Diğer şeylerin yanı sıra, Operation Para Bellum oyuna iki yeni Operatör sunar: Alibi and Maestro. Her iki karakter de Defender ve İtalyan terörle mücadele biriminden, Gruppo di Intervento Speciale’den. Alibi, holografik tuzakları rakiplerin dikkatini dağıtmak için kullanabilirken, Maestro, lazerle çalışan mermileri ateşleyebilen kurşun geçirmez bir tareti bırakabilir ve dumanı görür.

Operatörlerin yanında İtalyan kırsalında bulunan lüks bir konak olan Villa adlı yeni bir harita gelir. Villa, Rainbow Six Siege’a ulaşmak için 20. haritayı işaret ediyor ve Ubisoft tarafından oyunun “bugüne kadarki en taktiksel haritası” olarak tanımlanıyor. Villa, Vinciguerra suç ailesinin malıdır ve “geniş merdivenler, dar tüneller ve gizli kapaklar” sunmaktadır.

Yeni içeriğin ötesinde Operation Para Bellum, Ubisoft’un “Operatörlerin seçim sürecini devrimsel hale getireceğini” belirten bir Pick & Ban sistemi sunuyor. Sistem, özel oyunlarda mevcut olacak ve oyuncuların belirli Operatörleri oyundan yasaklayarak rakiplere karşı hareket etmelerini sağlayacaktır. Geliştirici ayrıca Clubhouse haritasını “parlatıyor” ve birkaç Operatöre ikincil bir donanım olarak kurşun geçirmez kamera veriyor.

Ek olarak, Ubisoft, Siege web sitesindeki yama notlarında özetlenen bir dizi dengeleme geliştirdi. En önemlisi, Echo ikinci bir Yokai drone ve diğer bufflar alırken, 1- ve 3- Operatörlerin hızı ayarlandı. Ubisoft ayrıca yeni  Para Bellum silah skinleri eklemiştir ve diğer oynanabilir ince ayarlar ve hata düzeltmelerinin çeşitlerini ortaya çıkarmıştır.

Operation Para Bellum 3. Yılın 2. Sezonunun başlangıcı olarak belirlenen Haziran ayında PS4, Xbox One ve PC için başlatılacak. Oyunun sezon geçişine sahip olanlar, güncelleme işleminin hemen ardından iki yeni Operatörü alırlar, diğer tüm oyuncular ise bir hafta sonra Renown veya R6 Kredileri ile bunları açabilirler.