Razer PC Game Store’da GTA 5 İndirimi ve Diğerleri

Razer PC Game Store’da GTA 5 İndirimi ve Diğerleri

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

İndirimli Oyunlar

İndirimli Oyunlar

Razer artık bir PC oyun mağazasına sahip ve bu hafta 2K fırsatları var. Rockstar oyunları da bundan nasibini alıyor. İndirimli fiyatlar, diğer perakendecilerde bulacağınız satış fiyatlarından daha düşük olma eğilimindedir, bu yüzden bir oyun için pazardaysanız kesinlikle bir göz atmaya değer. Sadece biraz acele etmeyi unutmayın, çünkü satış 20 Nisan’da sona eriyor.

İlk olarak, 24 dolarlık satışa sunulan Grand Theft Auto V var. GTA 5 şimdiye kadar genellikle 30 dolara kadar düştüğü için bu harika bir fiyat. GTA Online için de oyun içi para kazanmak istiyorsanız, Great White Bundle’ı 49 dolar karşılığında alabilirsiniz. Bu pakette, GTA 5 (GTA Online içeren) 1,25 milyon GTA dolar ile birlikte geliyor.

Satışa sunulan diğer GTA oyunları ise; ilk olarak PS2’de başlatılan üç oyunu bir araya toplayan The Grand Theft Auto: The Trilogy 9 dolar, DLC hikayesini de içeren Grand Theft Auto IV: Complete Edition da 9 dolar karşılığında alınabilir. Özetlemek gerekirse, Bölüm 3’ten beri her GTA oyunu 42 dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Milenyumun en önemli oyunlarından bazıları için hiç de kötü bir fiyat değil.

Eğer GTA dışında bir şeyler istiyorsanız, 9 dolar karşılığında LA Noire‘ı ve Max Payne 3: The Complete Edition’ı 10 dolara bulabileceksiniz. Bully: Scholarship Edition da 5 dolardan satışta.

Publisher 2K, 18 dolara BioShock: The Collection dahil olmak üzere, satışa sunulan diğer birçok oyuna sahiptir. Mafia 3 16 dolar veya eğer sezon geçişini de istiyorsanız 21 dolar karşılığında alınabilir.

Spor oyunlarını sevenler NBA 2K18‘i 36 dolara veya WWE 2K18’i 30 dolara alabilirler. Eğer taktik ve strateji oyunlarının hayranıysanız XCOM 2’yi 18 dolar veya Civilization VI‘yı 24 dolar karşılığında alabilirsiniz.

Bunlar öne çıkanlardan bazıları. Satılık oyunların tam listesini görmek için Razer Game Store‘a gidin.

Kaynak: 1