Razer Telefondan Vaz Mı Geçiyor?

Razer Telefondan Vaz Mı Geçiyor?

Razer, oyun mağazasını şirketin yeniden düzenleme planlarının bir parçası olarak kapatacağını açıklamıştı. Söylentilere göre Razer, Razer 3 akıllı telefonunu oyun mağazasının kapanması ile birlikte iptal ediyor olabilir.

Razer Çalışanları Atandı

Razer’ın resmi açıklaması oyun mağazasının kapatılmasına odaklanmış olabilir, ancak şirketin 30 çalışanı (işgücünün yüzde 2’si) işten çıkardığı ve diğer çalışanları da başka görevlere atadığı bildirildi. İşten çıkarılma ve atanmış çalışanların sayısı, yalnızca Steam ve Uplay oyun anahtarlarını müşterilerine satan bir oyun mağazası işletmek için gerekenden daha büyük görünüyor.

Bu uyuşmazlık mobil bölüm de dahil olmak üzere diğer Razer bölümlerini etkileyen işten çıkarmalar olduğuna işaret ediyor. Razer, az ya da çok mobil bölümde çalışan kişilerin ya işten çıkarıldığını ya da başka projelere taşındığını belirterek mobil bölümün kapatıldığını ya da önemli ölçüde azaldığını doğruladı

“Mobil bölümümüzde, işten çıkarılan bazı personel üyeleri ve diğer yeni projelere atanan bir başkaları vardı. Razer Phone ile yarattığımız mobil oyun alanında büyük fırsatlar görüyoruz ve donanım ve yazılım girişimlerinin bir kombinasyonu ile bu kategoriye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yeni ve heyecan verici mobil projeler üzerinde çalışıyoruz ve hazır olduğumuzda haberi paylaşacağız. Razer Phone 2 satışa devam edecek ve en son güncellemeler ve özelliklerle desteklemeye kendimizi adadık.”

Razer’ın 120Hz ekranlı ve 8GB RAM’li oyun merkezli akıllı cihazlarını biliyoruz. 120Hz ekran ilgi çekiciydi ancak çoğu Android oyun için yararları sorgulanmıştı. Razer’in üçüncü bir Razer telefonuna geçmeyi planlayıp planlamadığı belli değil.