Red Dead 2 Online Güncellemesi Harita Değişiklikleri ve Günlük Görevler Ekliyor

Red Dead 2 Online Güncellemesi Harita Değişiklikleri ve Günlük Görevler Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2‘nin Online modu hala beta sürümünde olabilir, ancak bu geliştirici Rockstar‘ın yeni özelliklerle güncellemesini durdurmadı. 26 Şubat’ta PS4 ve Xbox One’da Red Dead Online‘a yeni bir yasa ve ödül sistemi, mini harita, silahlarda yapılan değişiklikler ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni özellikler gelecek.

Yasa ve ödül sistemi, tek oyunculu mod eşdeğerine benzer şekilde çalışır. Esasen, diğer oyuncuları öldürmek gibi ciddi suçlar işlemek yüksek bir aranma doğurur ve onurunuzu azaltırken, küçük suçlar sadece onurunuzu azaltacaktır. Aranmanız belli bir eşiğe ulaşırsa, ölü olarak aranacaksınız ve NPC ödül avcıları sizi öldürmeye çalışacak.

Onursuz işler yapmak diğer oyuncuların da dikkatini çekecektir. Mini haritadaki kapsamlı değişikliklerde, diğer oyuncuları sık sık rahatsız eden oyuncular, artan bir şekilde karartıcı nokta ile diğer oyunculara vurgulanır. Mavi noktalar daha onurlu bir oyuncuyu gösterirken, kırmızı noktalar özellikle kısa sürede daha fazla suç işleyen bir oyuncuya işaret eder.

Ek olarak, tüm oyuncu noktalarının görünürlüğü uzun mesafelerde azaltılır. Rockstar, “Yakında (150 metre içinde) olmadıkça harita konumunuz diğer oyunculara gösterilmez ve biraz uzakta olursanız, yalnızca silahınızı ateşlerken görüneceksiniz. Örneğin, diğer kasaba veya bölgelerdeki oyuncular görünmez. Bu, oyuncuların uzun mesafelerde tekrar tekrar harita üzerinde hedeflenmelerini önler.” dedi. Rockstar, değişikliklerin “belirli yıkıcı oyuncu davranış türlerini en aza indirmek için” tasarlandığını dile getirdi.

Güncellemelere Daily Challenges (Günlük Zorluklar) da geliyor; oyunculara ot toplama, hayvan avlama ve deri yüzme, beklenmedik şeyleri temizleme veya kavga kazanma gibi görevler sunuyor. Bu görevlerin tamamlanması sonucu oyunculara altın külçeleri ve XP ödülleri sağlama fırsatı verir. Güncelleme hakkında daha fazla bilgi için, Rockstar’ın blogundaki değişikliklerin tam listesine buradan göz atabilirsiniz.