Red Dead 2 Online’nın Yeni Büyük Güncellemesi Baharda Geliyor

Red Dead 2 Online’nın Yeni Büyük Güncellemesi Baharda Geliyor

Büyük Red Dead Online Güncellemesi

Büyük Red Dead Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2, olumlu bir eleştiri dalgasına sahip. Bununla birlikte, çevrimiçi modu olan Red Dead Online, aynı olumlu eleştirilerle karşılanmadı. Wild Wild West‘teki durmadan sıkıntı çeken haydutlar ile Rockstar Games, bu baharın ilerleyen zamanlarında yayınlanan yeni bir güncellemede sorunu çözme görevini üstlendi.

Yeni bir oyun güncellemesinin yayımlanmasının yanı sıra, resmi Rockstar web sitesindeki bir blog yazısı oyuna gelen bazı ekleme ve değişikliklerin ayrıntılarını verir. Şubat ayında uygulanan kederle mücadele yöntemlerine uygun olarak, Red Dead Online bir düşmanlık sistemi ekleyecektir. Kendini saldırganlara karşı savunan oyuncular, silahlı dövüşü başlatmadıkları sürece bir düşmanlık veya düşmanlık ölçerlerinde bir artış elde edemezler. Eğer kıskacınızı silahla vurursanız, düşmanlık ölçeriniz artmaz. Düşmanlık ölçer Free Roam etkinliklerini ve görevlerini, Showdowns, Yarışları ve diğer yapılandırılmış olayları etkilemeyecektir.

Rockstar, her kovboyun bir kanun dışı olmadığını kabul ediyor. “Bazı oyuncular sadece kendilerini dünyaya sokmak, at sürmek, avlanmak ve balıkçılık yapıp huzur içinde olmak isterler.” diye yazdı. Bu amaçla, geliştiriciler iki oyun modu içermektedir: Offensive ve Defensive. Offensive oyun, mevcut Free Roam modu gibi oyuncuların dünyayla etkileşime girmesini sağlar. Defensive oyun, Rockstar’a göre, “Pasif Modu’nun daha gelişmiş bir versiyonu”, oyuncuların çatışmayı ortadan kaldırırken tüm açık dünyaya erişmelerini sağlıyor.

Defensive oynamayı tercih etmek oyunun mekaniğinin bir kısmını değiştiriyor. Örneğin, Defensive oyuncuları kementlenemez. Ama eğer Defensive oyununda, bir oyuncu kementse, “önemli bir Düşmanlık seviyesi artışı” ile oyun tarzından çıkarılacaksınız. Ayrıca, Defensive oyunda oyunculara kilitlenemezsiniz. Aynı şekilde, oyuncular da size kilitlenemez.

Ek olarak, bu Red Dead Online güncellemesi yeni bir A Land of Opportunities görevi, daha fazla Free Roam görevi, dinamik etkinliklere giriş (pusu, ayrılma vb.) ve daha fazlasını getirecektir. Ayrıca başka bir Red Dead Redemption klasik silahı olan LeMat Revolver bu güncellemeyle oyuna girecek.