Red Dead Online‵a Üç Yeni Solo Görev Eklendi

Red Dead Online‵a Üç Yeni Solo Görev Eklendi

Rockstar Games'in diğer oyunlarından bağımsız olarak Red Dead Online, tüm oyuncularını tekrar kazanabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor diyebiliriz. Gelen güncellemelerin sadece mağazada indirimler getirmekten başka bir işe yaramadığını düşünen Red Dead Online oyuncuları, tıpkı Grand Theft Auto Online'a gelen yeni soygun güncellemeleri gibi yenilikler beklemekte.

Bununla birlikte Rockstar Games, Red Dead Online için yeni bir güncelleme ile beraber bir görev zinciri üzerinde üç yeni görev daha eklemiş oldu. Her ne kadar oyuncuların istekleri tam olarak karşılanmamış olsa da, bu güncelleme Rockstar Games'in Red Dead Online için tekrardan kolları sıvadığı manasına geliyor olabilir.

Yeni görevlere, 'J' takma adını kullanan gizemli bir karakterden gelen telgraflar ile beraber erişilmektedir. Görevlerin seyri ise bir hayli ilginç olmaktadır. A Horse Deal görevi ile birlikte, bir Arap yarış atı çaldıktan sonra sıcak bir kaçış içerisine girmektesiniz. Rich Pickings görevi ile birlikte, St. Denis'in kaçakçı belediye başkanının makamını istila ederek, haksız olarak elde etmiş olduğu tüm mal varlığını gözetlediğiniz, yarım gizli bir şekilde olan görevdir. Son olarak ise Outrider görevi de, NPC tarafından sürülen bir vagonda kötü adamlarla çatışmaya girebileceğiniz bir görevdir.

Her yeni görev de, her tekrarla birlikte artan üç zorluk seviyesine sahip olmaktadır. Rockstar Games ayrıca bu tarz güncellemeler ile birlikte görevlerin daha sonra da geleceğini gözler önüne sermiş durumda. Ayrıca bununla birlikte, Rockstar Games'in Red Dead Online için yaptığı klasik güncellemeler ile gelen ödüller, bonuslar ve indirimler de beraberinde gelmiş olacak. Yani Rockstar Games, en azından şimdilik solo oyuncular için olsa da, daha sonrasında daha kapasitesi büyük olan görevlerle oyuncuların karşısına geçebilir.

Rockstar Games'in güncelleme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.