Red Dead Online Bu Hafta Başlıyor

Red Dead Online Bu Hafta Başlıyor

Red Dead Online

Red Dead Online

Red Dead Redemption 2 online modu nerede? Eğer geçmişte konuşulanlar doğruysa, bu hafta başlamalıdır. Rockstar Games ana şirketi Take-Two Interactive’in CEO’su Strauss Zelnick, modun Kasım ayının sonlarına doğru başlatılacağını doğruladı.

Ayın bitimine sadece beş gün kaldığı göz önüne alındığında, Zelnick’in ifadesinin doğru olması durumunda Red Dead Online’ın bu hafta başlamasını bekleyebilirsiniz. Resmi olarak, tüm Rockstar, Red Dead Online’ın Kasım ayında bir zaman diliminde başlayacağını, ancak bunun hızlı bir şekilde kapanacağını söyledi.

Red Dead Online başlangıçta beta olarak piyasaya sürülecek. Rockstar Games bazı problemler bekliyor, bu yüzden tamamen pürüzsüz bir deneyim beklememelisiniz. Modun aslında getirdikleri hakkında, çok az şey duyduk; Rockstar bunu şu şekilde özetledi:

“Yaklaşan Red Dead Redemption 2 oyununu bir temel olarak kullanıp Red Dead Online, yalnız ya da arkadaşlarla keşfedilmeye hazır olacak ve aynı zamanda tüm oyuncular için bu deneyimi büyütmek ve geliştirmek için sürekli güncellemeler ve düzenlemeler yapacak.”

Ultragamerz, insanların Xbox One’da Red Dead Online’ın Achievements’i açmaya başladığını fark etti. Red Dead Online Achievements birçoğu % 0,01’lik bir tamamlanma oranını göstermektedir, bu da potansiyel olarak test eden bazı insanların bunu zaten oynadığı anlamına geliyor.

Red Dead Online’ın girişini tamamladıktan sonra “Breakout” başarısı verilir ve şu anda, Achievements listesi, oyuncuların yüzde 0.01’inin kilidini açtığını gösteriyor. Görüntüye bakıldığında “Breakout” başarısı top ve zincir gibi bir şeyin dahil olacağını ima eder.

Bundan başka RockstarIntel, bir vagon üzerindeki bir hapishanede kilitli karakterler ile mod için giriş sırasını gösteren Red Dead Online’dan bildirilen bir görüntü buldu. Öyle görünüyor ki, Red Dead Online’daki ilk görev kaçış olacak ve daha sonra muhtemelen tüm karakter yaratma ve diğer unsurlar takip edilecek. Rockstar, Red Dead Online hakkında özel bir şey söylemedi, ancak daha fazla ayrıntı yakında gelecektir.