Red Dead Online Güncellemesi Yeni Avcılık Challenge ve Başka Multiplayer Modu Ekliyor

Red Dead Online Güncellemesi Yeni Avcılık Challenge ve Başka Multiplayer Modu Ekliyor

Red Dead Online Güncellemesi

Red Dead Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2‘nin online modu için bir sonraki büyük güncellemesi geldi ve yeni bir challenge ve çok oyunculu modun yanı sıra hoş bir rakun şapkası ve daha fazlasını da ekledi.

Yeni Challenge, Wild Animal Kills Challenge‘dır ve kulağa duyulduğu gibi geliyor. Yeni serbest dolaşım etkinliğinde, en büyük hayvanları ele geçirmek amacıyla diğer avcılarla yüzleşiyorsunuz. Küçük hayvanlar 1 puan, orta 2 puan ve büyük 3 puandır. Maç ilerledikçe kurtlar, pumalar ve ayılar gibi korkunç hayvanlar ortaya çıkacak ve onları öldürmek için bonus puanlar kazanacaksınız. Bu yeni challenge görevinde diğer insan avcılara saldıramazsınız.

Bu arada, yeni Red Dead Online çok oyunculu modu, Head for the Hills olarak adlandırılıyor. Bir Showdown modu ve kulağa çok eğlenceli geliyor. İşte açıklaması:

“Oyuncular sırayla, no-man’s-land’de güvenli evlerine koşarlar. Rakiplerin tek bir hedefi var: sizi avlamak. Gölgelerde saklanın ya da düşmanlarınızı açık alanda saptırın, ama güvende olmalarına izin vermeyin.”

Rockstar, iki yeni Showdown modu, Public Enemy ve Sport of Kings‘in önümüzdeki iki hafta boyunca piyasaya sürüleceğini ve yakında daha fazla ayrıntı olacağını söyledi.

Ayrıca Red Dead Online’daki yeni güncelleme, Honor Among Horse Thieves olarak adlandırılan ilk Land of Opportunities görevini tamamlayanlara 50 $ RDO değerinde güzel bir bonus veriyor. Oyuncular, Kill Them, Each and Every One görevi için 75 $ RDO kazanırken, Destroyed by Grief görevini tamamlamak için 10 Gold bars kazanabilirler.

Ek olarak, Rockstar tüm Red Dead Online oyuncularına birlikte verilen bir bakım paketi veriyor:

5x Potent Miracle Tonic
5x Potent Snake Oil
5x Potent Health Cure
5x Potent Bitters
120x Express Revolver Ammo

Paketi kamp lockbox’ınızdan veya postaneden alabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta Red Dead Online’daki yenilikler arasında, Flora Corseted Chemise ve Paddon gömlekleri, ekose şapkalar, rakun şapkaları ve shaffer chaps gibi çeşitli yeni kıyafetler vardır. Son olarak, 2-Step Verification’ı etkinleştiren herkes rakun şapkasının özel bir versiyonunu alır. 2-Step Verification’ı etkinleştiren oyuncular ayrıca GTA Online için 10 Gold bars ve 500.000 $ nakit kazanıyor.

Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 İndir

Red Dead Redemption 2 Rehberi

 – Oyunda nasıl balık avlayacağınızı merak ediyorsanız, diğer hayvanları nerede bulup nasıl avlanacağınız ile ilgili bilgiler arıyorsanız, Red Dead Redemption 2’de para nasıl kazanılır, sorusunun yanıtını merak ediyorsanız, aynı zamanda hayvanların postları ile hangi kıyafetleri alabileceğiniz ve bu kıyafetleri nerede bulabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, oyundaki silahların neler olduğunu ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmeyi istiyorsanız, oyunda farklı rollerde oynamayı arzuluyorsanız, nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi arıyorsanız, oyunda saklı olan ilginç şeyleri merak ediyorsanız, online multiplayer modu Red Dead Online hakkında ipuçları istiyorsanız aşağıdaki konularımızı inceleyebilirsiniz.

RDR 2 Balık Nasıl Tutulur

Red Dead Redemption 2 Efsanevi Hayvanlar

RDR 2 Para Kazanma

RDR 2 Kıyafetler

Red Dead Redemption 2 Silahlar ve Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar 

RDR 2 Roleplay Karakterleri 

RDR 2 Avcılık

Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri

Red Dead Online Bilmeniz Gerekenler 

 – Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız aşağıdaki oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz konumuza göz atabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Hileleri