Red Dead Online’da Battle Royale Modu Olabilir

Red Dead Online’da Battle Royale Modu Olabilir

Red Dead Online Battle Royale Modu

Red Dead Online Battle Royale Modu

Red Dead Redemption 2‘nin online bölümü bugün yayına girmeye başladı ve artık modların sızdırılmış bir listesi battle royale tarzı seçeneğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Make Count Count, son kalan olmak için savaştığınız 32 oyunculu Red Dead Online modudur. Sınırlı silahlarınız var ve küçülen bir oyun çemberinde sıkışıp kalırsınız. Bu durum size tanıdık geliyor mu?

Bir dizi mücadele tarzı iş görevi de yapan Twitter kullanıcısı illogicalmods tarafından ortaya çıkarılan kısa mod seçenekleri listesinin en ilgi çekici kısmı. Bunların çoğu, yeni bir karakter olan Horley ile anlaşır. Tumbleweed ve Armadillo gibi Red Dead Redemption 1‘den tanıdık yerlere giriş yaptığınızı görürsünüz.

Rockstar, Red Dead Online’ın lansmanını bir beta olarak etiketledi, çünkü henüz bitmedi. Modun oyuncu sayısının daha da yükselip yükselemeyeceği görülecektir.

Red Dead Redemption 2, Call of Duty Black Ops 4’ün, Fortnite ve PUBG’nin popülaritesinin ardından, bir battle royale modunu içerecek en yeni büyük bütçe oyunu olarak ayak izlerini takip ediyor. Battlefield 5 gelecek yıl battle royale modunu başlatacak.