Red Dead Online’da Ücretsiz Altın ve GTA Online’da Ücretsiz Nakit Kazanın!

Red Dead Online’da Ücretsiz Altın ve GTA Online’da Ücretsiz Nakit Kazanın!

Hesabınıza 2 adımlı doğrulama eklerseniz, GTA Online hesabınıza 500.000 $ ve Red Dead Online Beta hesabınıza 10 Gold Bar alacaksınız. Dahası, her iki oyun için de gelecekteki başka hediyeler 2 basamaklı doğrulamaya sahip olanlar için verilecek, ancak bunların gerçekleşeceği zaman açıklanmıyor.

Ve tabii ki, zaten 2 adımlı doğrulamanız varsa, o zaman bu ödülleri hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan alacaksınız.

Bildiğiniz gibi, bir süredir Social Club hesaplarının saldırıya uğramasıyla ilgili bir sorun var ve bu nedenle Rockstar Games, insanları, 2 adımlı doğrulamaya kaydolmalarını sağlamak için zorlamak yerine ücretsiz güzellikler sunarak çekici hale getirmeye çalışıyor. Bu, hesabınızın saldırıya uğraması ihtimalinizi azaltır. Yani Rockstar Games, sizin iyiliğiniz için size güzellik yapıyor.

 

Her neyse, şuan 2 adımlı bir doğrulamaya sahip değilseniz, ancak bu yeni ücretsiz teklifle ilgiliyseniz, hesabınızdaki güvenlik özelliğini nasıl etkinleştireceğinizi öğrenmek için burayı tıklayın.

Red Dead Redemption 2, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir. Yayınlandığı anda, PC ya da Nintendo Switch portu hakkında hiçbir ortalıkta söz yoktu, ancak ikincisi pek olası görünmemekle birlikte, birincisinin artık yola çıktığını ve yakında geleceğini öne sürecek bir çok sızıntı çıktı. Bu arada, Grand Theft Auto V, aynı platformların haricinde son nesil konsollar ve PC için kullanılabilir.