Red Dead Online’ın İlk Büyük Güncellemesi Şimdi Aktif

Red Dead Online’ın İlk Büyük Güncellemesi Şimdi Aktif

Red Dead Online Büyük Güncelleme

Red Dead Online Büyük Güncelleme

Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi çok oyunculu bileşeni Red Dead Online, ilk büyük güncellemesini alıyor. Yama yeni silahlar ve kıyafetler, yeni oyun öğeleri, denge değişiklikleri ve bir çok başka özellik içeriyor. Yeni özelliklerden bazıları bugün ortaya çıkacak, bazıları ise önümüzdeki haftalarda gelecek.

Bugünden itibaren altın külçeleri ve XP için günlük challenge’ları tamamlayabilirsiniz. Her gün yedi günlük challenge olacak. Yedi günün tümünü bir günde tamamlamak size bonus kazandırır. Ayrıca yeni bir Nadir Çifte silahı da alabilirsiniz ve PlayStation 4 oyuncuları yeni bir Jawbone Knife’da ilk parçayı alacaklar.

Ardından gelecek haftadan itibaren Fool’s Gold adlı yeni bir Free Roam etkinliğinde diğer Posses ile yarışabilirsiniz. Bir oyuncu koruyucu bir Altın Zırh kıyafeti giyer ve düşürmek size zırh ve puan kazandırır, ayrıca düşmanı ele geçirecek hasarı azaltır.

Gelecekte bir süre sonra, Rockstar her hafta yeni modlar yayınlamayı planlıyor. Target Races, yay, ok ve sınırlı mermi ile hedefleri ping ederken sizi diğer atlara karşı at sırtında yarıştıracak. Balık avlama challenge’ları, en büyük kümülatif avlanma için arkadaşlarınıza karşı sizi zorlar. Bu nedenle, göldeki en büyük balıkları hedef alırsanız veya daha küçük, daha kolay olanları toplamaya çalışırsanız, strateji belirlemeniz gerekir. Üç yeni Showdown Modu; Up In Smoke, Spoils of War ve Plunder çok yakında geliyor. PlayStation 4 oyuncuları, kullanılabilir olduklarında doğrudan en son modlara giren Özel Seri seçeneğine sahip olacaklar. Xbox One özelliği sonradan alacak.

Aynı zamanda yeni kıyafetler ve botlar, paltolar, eldivenler, şapkalar ve yelekler gibi bireysel kıyafetler ile birlikte Evans Repeater silahı yakında gelecek. Ayrıca çeşitli yeni emirler de kullanabilirsiniz; bu emirler çift dokunuşla etkinleştirebileceğiniz başka bir yoğunluk seviyesine sahip olacaktır.

Bugünden itibaren yürürlüğe giren oynanış değişiklikleri ise, yakınlık sohbetini sınırlama ve özellikle agresif oyuncuları vurgulama seçeneğiyle birlikte, oyuncu radarı ve görünürlüğüne yönelik bir güncelleme içerir. Bir Parley veya bir Feud başlatmak da kolay olacak. Kanun ve cömertlik sistemi de revize edildi.

5 Mart’tan önce herhangi bir zamanda Red Dead Online’a giriş yaparsanız, Camp Lockbox’ınıza veya Post Office’inize ücretsiz bir ürün paketi verilir. Buna iki Güçlü Yılan Yağı, iki Potansiyel Bitter, iki Potansiyel Mucize Tonik, iki At Uyarıcısı, iki Potansiyel iki Güçlü At Uyarıcısı, sekiz Zehirli Ok ve 10 Patlayıcı Sümüklüböcek dahildir.