Red Dead Redemption 2 Blackjack Nasıl Oynanır?

Red Dead Redemption 2 Blackjack Nasıl Oynanır?

Red Dead Redemption 2 Blackjack

Red Dead Redemption 2 Blackjack

Red Dead Redemption 2’de para kazanmak önemlidir. Aynı zamanda harcamakta. RDR 2’de para kazanamanın çeşitli yolları vardır. Bunların en önde gelenleri mini-oyunlardır. Oyun para kazanmak için size bir çok mini-oyun sunar. Bunlardan biri de Blackjack‘dir. Peki Blackjack nedir, nasıl oynanır ve nerelerde oynayabilirsiniz? Tüm bunların nasıl olacağını derlemeye çalıştık. Red Dead Redemption 2’de para kazanmak için bir göz atın.

1. RDR 2: Blackjack Nedir?

İki kartla başladığınız bir kumarhane favorisidir. Amaç krupiyerden daha fazla 21’e yaklaşmaktır. Kartlarınızı aldıktan sonra, elinizden memnun olana kadar tek tek her seferinde daha fazla alma seçeneğine sahip olursunuz. Resimli kartlar on puan değerindedir.

Ancak, 21’den fazla puan toplarsanız, başarısız olursunuz ve bahsinizi kaybedersiniz, bu bir dengeleme eylemidir. Eğer 10 ve 6’nız varsa, 5 veya daha az puanlı bir kart almayı umarak başka bir kart alabilirsiniz ya da 16’ya güvenenerek krupiyerin başarısız olmasını umarsınız.

Krupiyer sadece tek bir şekilde oynayabilir. Eğer 17’den küçükse, ‘hit’ yapmalılar (başka bir kart almalılar). Ama eğer 17 veya daha fazlası varsa, öyle kalmalılar. Aslar, elinize en uygun olana bağlı olarak 1 veya 11 olarak sayılabilir. Krupiyer bir kart görünür olarak başlar.

2. RDR 2: Blackjack Kazanmanın En İyi Yolu Nedir?

Blackjack çok fazla şans işidir, ancak şansınızı lehinize çevirebilirsiniz. Elinizde 17 veya daha fazlası varsa, beklemek cazip olabilir. Ama bu riske değmez (As olduğu sürece; bir Ası 11 olarak sayıyorsanız, çünkü 21’in üzerine çıkarsanız 11’i 1’e değiştirebilirsiniz).

Elinizde 11 veya daha azı varsa başka bir kart alın. Destede diğerlerinden daha fazla 10 puanlık kart var ve bir tanesinin size gelme şansı var.

Elinizdeki 12 ile 16 arası her şey için, krupiyerin görebileceğiniz tek kartına göre kart alıp almayacağınıza karar vermelisiniz. Temel olarak, eski kurallar şöyledir: Eğer krupiyer 7 ile As arasındaysa kart alın. Eğer 2 ile 6 arasında ise beklemede kalın. Sadece matematik hesabı. Çoğu zaman güvenilir çıkar.

Asla sıradan bahis koymayın (eğer krupiyerin görünen kartı As ise, çünkü seçme hakkını alırsınız) ve ilk iki kartınız 11’e kadar çıkarsa bahsi ‘ikiye katlamayı’ düşünün. Bu temelde, bir kart daha almak için bahsinizi iki katına çıkarabileceğiniz anlamına gelir. 10 veya resimli kart gelmesini umut edin.

Ya da alternatif olarak, sadece çıldırın. Her ele 5 dolar koyarsınız. 21 olana kadar veya kaybedene kadar kart almayı bırakmayın. Size kalmış.

3. RDR 2: Blackjack Nerede Oynanır?

Blackwater, Rhodes ve Van Horn.