Red Dead Redemption 2 Efsanevi Ayı Postu

Red Dead Redemption 2 Efsanevi Ayı Postu

RDR 2 Efsanevi Ayı Postu Nasıl Alınır ve Onunla Ne Yapılır?

RDR 2 Efsanevi Ayı Postu Nasıl Alınır ve Onunla Ne Yapılır?

Soygun yapmadığınızda, ksabadan kasabaya giderken ve Red Dead Redemption 2‘deki diğer gangsterleri kurtarmaya çalışırken, avlanma şansınız çok yüksektir. Hayvanları takip etmek ve öldürmek sizi ve çetenizi besler. Size Arthur’un daha iyi ekipmanlarını elde etmesinde para kazanmak için malları satmanın yanı sıra malzemeleri işlemenizi sağlar. Ama Red Dead Redemption 2’deki herhangi bir avcı için en büyük ödül, haritada dağılmış olan çeşitli Efsanevi Hayvanlar‘dır. Onların postları eşsiz ödüller verir. Tabii onları devirmek için yeterince başarılıysanız.

Bölüm 2’de, Hosea ile bir hikayegörevinde ilk Efsanevi Hayvanınıza tanıtılacaksınız. O ve Arthur, büyük bir boz ayıyı avlamaya çıkarlar. Eğer bu kadar eğilimliyseniz daha sonra avlanmaya geri dönebilirsiniz. Ancak yetenekli iseniz (veya daha büyük olasılıkla şanslıysanız) ayıyı ilk karşılaşmanızda almak mümkündür. Eğer büyük boz ayının icabına bakabilirseniz, öldürmeyi ve cildinizi öldürmeyi başarırsanız, özel yeni bir donanım yapmak için kullanılabilecek Red Dead Redemption 2 dünyasında benzersiz bir ürün olan Efsanevi Ayı Postu alacaksınız.

Soru şu ki, sahip olduğunuz büyük Efsanevi Ayı Postu ile tam olarak ne yapıyorsunuz? RDR 2 bu noktada çok açık değil. Aslında, Efsanevi Hayvanlar’ın postlarını kullanmak için özel şartlar var. Onları bir kasabadaki herhangi bir dükkana satamaz ya da onları kampınızda Pearson’a bağışlayamazsınız. Efsanevi Ayı postunun durumunda, onu kullanabilmek için etkileşimde bulunmanız gereken kişiyi henüz duymadığınız için iyi bir şans var.

İşte bulacağınız Efsanevi Ayı’yı avlamak ve onu öldürdüğünüzde ne yapmanız gerektiği hakkında bilmeniz gerekenler.

1. Ayı Nerede Bulunur?

1. Ayı Nerede Bulunur?

Efsanevi Boz Ayı‘ya ulaşmanın ve onu ele almanın en kolay yolu, Bölüm 2’de Exit Pursued By a Bruised Ego from Hosea görevini üstlendiğinizde gerçekleşir. Arthur ve Hosea, O’Creagh’s Run’ın kuzeyinde, Grizzlies Doğu bölgesinde Baharati Grizzly Bear (Boz Ayı)’ı bulmak için yola çıkacaklar ve görevi bitirdikten sonra, ayı avlanmanız için bölgede takılacak. Görev sırasında ayı savaştıktan sonra Hosea, devasa katil hayvanların avlanmasına izin vermeye karar verecek: “I’m getting too old for this s… (Bu iş için çok yaşlıyım) diyaloğu. Bu noktada, takılmayı ve başladığınız şeyi bitirmeyi ve ayıyı indirmeyi tercih edebilirsiniz.

Ayının çocuk oyuncağı olmadığını ve dikkatli değilseniz kesinlikle sizi öldürebileceğini belirtmek gerekir. Eğer oyunda bu noktada çok iyi bir şekilde donatılmamışsanız, savaşmaya başlamadan önce, daha iyi bir donanım elde etmek ve Arthur’un sağlığını geliştirmek için oyun dünyasında biraz daha zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Herşey yolundaysa ayıyı bu noktada öldürmek mümkün. Bu Arthur’un oyunda sahip olduğu mevcut silahlarıyla olabilir.

Ayıyı indirin ve derisini yüzmek mümkün olacaktır. Böylelikle Efsanevi Ayı Postunu alabileceksiniz. Bu, başka bir yerde ulaşamayacağınız özel kıyafetler için ihtiyacınız olan benzersiz bir üründür.

2. Efsanevi Ayı Postu’nuz Var – Şimdi Ne Yapacaksınız?

2. Efsanevi Ayı Postu'nuz Var - Şimdi Ne Yapacaksınız?

Postunuz olduğunda, muhtemelen bununla ne yapacağınız konusunda oldukça kafanız karışabilir. Normal esnaflar, postu almak için ellerini çıkarmazlar ve kampta Pearson da olmaz. Post ile ilgilenmek için belirli bir kişiye gitmelisiniz: Trapper (Tuzakçı).

Eğer Pearson’la konuşursanız, bölgede takılan Kanadalı kürk tuzakçıdan bahsedebilir. Bu da Trapper’ın haritanızdaki yerini işaretleyecektir. Etrafta dolaşıyor, bu yüzden haritanızda simgesi dışarı çıkmadan önce kontrol ettiğinizden emin olun. Ayrıca, haritanın güneydoğu köşesinde bulunan Saint Denis’de, onu güvenilir bir şekilde bulabileceğiniz açık hava pazarında bir mağazası vardır.

Trapper’ı bulduğunuzda, tüm eşyalarını Efsanevi Hayvanlar’ın postlarından yapılmış benzersiz kıyafetleri kontrol edebileceksiniz. Mesele şu ki, tüm takımı istiyorsanız ayıyı indirmekten daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Biraz para harcamanın yanı sıra çeşitli Efsanevi Ayı eşyalarını ayrıca diğer postları gerektirir.

 – Efsanevi Ayı Kafa Şapkası: Efsanevi Ayı Postu, 40 $
 – Efsanevi Ayı Kabanı: Efsanevi Ayı Postu, Mükemmel Bizon Postu, 28 $
 – Efsanevi Ayı Roper: Efsanevi Ayı Postu, Mükemmel Boğa Derisi, 34 $

Takımın tamamlanması ayrıca, Boar Riding Eldivenleri gerektirir. Bu da bir Mükemmel Yaban Domuzu Postu ve iki Mükemmel Tavşan Postu gerektirir ve size 15 $ ‘a mal olur.

Ayı öğelerinin her biri bir Efsanevi Ayı Postu’nun gerekli olduğunu not etse de, sadece bir tane var. Baharit Grizzly (Boz Ayı)’ı indirdikten sonra, her giyim eşyası için Ayı Postu gereksinimini yerine getirmiş olacaksınız.

3. Ayı Postunu Kaybederseniz Ne Olur?

3. Ayı Postunu Kaybederseniz Ne Olur?

Büyük ihtimalle Efsanevi Ayı Postu’nu atınızın üzerine atıp daha sonra, Tramper’ın izini sürmek için, Saint Denis’e güneye gidecek ya da vahşi doğada gezineceksiniz. Tüm bu seyahat süresinde bir talihsizlik; atınız düşerse veya ölürseniz, muhtemelen Efsanevi Ayı Postu’nu kaybedersiniz.

Ama sorun yok! Panik yapmayın. Postu fiziksel olarak Trapper’a taşıyıp taşımadığınıza bakılmaksızın Baharati Grizzly Bear (Boz Ayı)’ı öldürüp derisini yüdükten sonra, postun kilidi açılır. Bu gereklilik eğer cildi gerçekten ona kadar götürmezseniz bile Trager listesinde yerine getirilecektir. Tarif edilenler için ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahip olduğunuzda kıyafet ürünlerine erişebilirsiniz.

Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. Oyunda saklı olan ilginç şeyleri merak ediyorsanız Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri konumuzu okuyabilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)