Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Battle Royale Modu Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Battle Royale Modu Ekliyor

Red Dead Online Battle Royale

Red Dead Online Battle Royale

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu bileşeni olan Red Dead Online için yeni bir güncelleme hazırladı. Tüm niyet ve amaçlar için bir battle royale modu içeriyor. Rockstar’ın web sitesinde ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, Gun Rush “hayatta kalma içgüdülerinizi teste sokacak” bir oyun modu olarak tanımlanmaktadır. Oyun alanı küçülürken, oyunculara silah ve mühimmat toplama görevi verilir.

Açıkça, oyun alanı küçülürken, katılımcılar birbirine daha yakın itilecek ve birbirleri ile karşılaşmaya zorlanacak, sonuçta bir oyuncu tek kurtulan olarak kalacak. Gun Rush, 32 oyuncuya kadar kullanılabilir. Herkes için ücretsiz ve takım varyasyonlarında oynanabilir.

Rockstar web sitesi, Red Dead Online’ın geliştirici olarak “birkaç ay daha” beta biçiminde kalacağını; “panoya eklenebilecek daha birçok yeni oyun özelliği ve genel deneyimi geliştirmek, dengelemek ve iyileştirmek için daha fazla değişiklik yapılması gibi” söylüyor.

Bu arada Rockstar Games, şimdiden geleceğe bakıyor gibi görünüyor. Şirketin “yeni nesil” projeler olarak tanımladığı habersiz oyunlar için yeni iş ilanları ortaya çıktı. Bu konu ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.