Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Klasik Red Dead Silahı ve Yeni Etkinlik Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Klasik Red Dead Silahı ve Yeni Etkinlik Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Rockstar, Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu Red Dead Online için bir güncelleme daha yayınladı. Bu haftaki güncelleme, ilk Red Dead Redemption‘dan bilinen bir silahı geri getiriyor ve yeni bir Free Roam etkinliği olan Fool’s Gold‘u başlatıyor.

Fool’s Gold’da oyuncular gülünç görünümlü bir Altın Zırh takımının kontrolünü ele alıyorlar. Zırhı giyen kişi bir savunma takviyesi alır ve diğer oyuncuları alt etmek için puan kazanır, diğerleri ise onları düşürmek ve zırhı kendileri için almak için yarışır.

Fool’s Gold etkinliğine ek olarak Rockstar, Red Dead Online’a yeni bir silah ekledi: John Marston’un ilk Red Dead Redemption’da kullandığı tüfeklerden biri olan Evans Repeater. Rockstar, silahı “orta ve uzun mesafelerde ölümcül olan güçlü bir uzun menzilli tüfek” olarak tanımlar.

Son olarak, bu hafta Red Dead Online’a giriş yapan herkese özel bir “bakım paketi” verilecek. Bu, kampınızın kilitli kutusundan veya oyunu belirten postanelerden birinde kullanılabilir. Cephane ve diğer yardımcı eşyaların bir çeşidini içerir. Tüm içerikler aşağıdaki gibidir:

60x High Velocity Pistol Ammo
60x High Velocity Repeater Ammo
2x Fire Bottles
8x Fire Arrows
2x Jolly Jack’s
2x Potent Horse Medicine
1x Lake Lure

Rockstar, Red Dead Online için planlanan daha birçok güncellemeye devam ediyor. Geliştirici ayrıca at sırtında yarışan ve hedeflere ateş eden oyunculara sahip olan Target Races’i de tanıtacak. Buna ek olarak, oyun yakında yeni avlanma challenges ve Showdown Modları (Up In Smoke, Spoils of War ve Plunder) alacak.