Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi PS4’e Özel Daha Fazla İçerik Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi PS4’e Özel Daha Fazla İçerik Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu Red Dead Online, geçen hafta büyük bir güncelleme aldı ve sonunda beta aşamasından çıkarıldı. Rockstar şimdi çevrimiçi mod için başka bir güncelleme yaptı ve PS4 için başka zamana özel güzellikler grubu da dahil olmak üzere, daha fazla Ücretsiz Roam görevi ve diğer içerikler sundu.

Bu haftanın RDO güncellemesiyle, PS4 oyuncuları “yıkıcı” Ancient Tomahawk olan yepyeni bir silaha erken erişebiliyorlar. Sıralamanıza bakılmaksızın, yerel Fence’inizden bir tane ücretsiz alabilirsiniz. Devam edersek, Make It Count adlı yeni bir Showdown modu vardır. Bu Ancient Tomahawk dışında hiçbir şey kullanılmayan, küçülen bir savaş alanında son kalan oyuncu olmak isteyen herkese hitap eden bir battle royale tarzıdır.

Ek olarak PS4 oyuncuları, standart bir attan daha yüksek bir dayanıklılığa sahip olan Perlino Andalusian Atını alabilirler. Ayrıca yeni bir giysi ve ifade ürün yelpazesinin yanı sıra ikinci yepyeni bir Showdown modu olan Last Stand da var. Bu mod çılgınca iki dakikalık turlarda hayatta kalmak için savaşan oyunculara sahiptir. PlayStation Blog’da buradan daha fazla ayrıntıyı okuyabilirsiniz.

Yeni içeriğin üstüne, Rockstar PS4 oyuncuları için özel bir teklif sunuyor. Konsolda çevrimiçi oyunlar oynamak için genellikle ihtiyaç duyduğunuz bir PS Plus üyeliği olmayanlar, 27 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak Red Dead Online’a girebilecekler. Red Dead Online’a erişmek için Red Dead Redemption 2’nin bir kopyasına sahip olmanız gerekir, ancak çevrimiçi modunu sınırlı bir süre için ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ayrıca deneme süresinden sonra kaydolmaya karar verirseniz, PS Plus aboneliğinde indirim kazanabilirsiniz.