Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Yeni Mod ve Kozmetik Ürünler Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Yeni Mod ve Kozmetik Ürünler Ekliyor

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi

Rockstar, Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi çok oyunculu kısmı olan Red Dead Online için en son güncellemenin yayında olduğunu duyurdu. Güncellemeye dahil edilen birkaç yeni içeriğe rağmen, Red Dead Online beta sürümünde kalmaya devam ediyor.

Güncelleme, Plunder adlı yeni bir Showdown modu ekler. Bu mod, iki takımın merkezi bir konumdan kendi temellerine uygun malzemeleri toplamak için bir yarışta karşılaşmalarını sağlar. Ayrıca düşmanın üssüne gizlice girebilir ve malzemelerini çalabilirsiniz. Ancak, malzemeleri alırken diğer tüm oyuncular sizi daha kolay görebiliyor. Bu yüzden düşmandan bir şey çalacaksanız, arkanızı kollamak için bir veya iki arkadaşınızı yanınıza almanız en iyisi olabilir.

Yeni kozmetik ürünler de en son güncellemeye dahil edildi. Red Dead Online’da oturum açtıktan sonra, yeni Owanjila Hat, Porter Jacket ve Concho Pants’un satıldığını görebileceksiniz. Ek olarak 15 Nisan’a kadar, oyundaki sıralamaya bakılmaksızın, tüm oyuncular için ceket, kılıf, çizme ve eldiven uygun olacaktır. Volatile Dynamite, Incendiary Buckshot, Explosive Slug, Express Explosive ve Dynamite Arrow atları 60’a düşürülürken, Turkoman, Missouri Fox Trotter ve Arap atlarının tümü 40’a indirildi.