Red Dead Redemption 2 Online Mod Büyük Güncellemeyle Betadan Çıktı

Red Dead Redemption 2 Online Mod Büyük Güncellemeyle Betadan Çıktı

Red Dead Redemption 2 Online Mod Betadan Çıktı

Red Dead Redemption 2 Online Mod Betadan Çıktı

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu bileşeni Red Dead Online, geçen Kasım ayında açık beta sürümünde piyasaya sürüldüğünden beri düzenli bir düzeltme eki ve içerik akışı alıyor ve şimdi çevrimiçi mod bu haftaki güncellemeyle beta aşamasından çıkıyor. Rockstar, PS4 ve Xbox One’daki Red Dead Online’a gelecek haftalarda ek içerikli yeni hikaye görevleri, Free Roam etkinlikleri ve daha fazlasını sunuyor.

İlk olarak, oyuncular çeşitli yeni Land of Opportunities görevlerini üstlenebilecekler. Yasanın hangi tarafına düştüğünüze bağlı olarak farklı olanlar olacak. Gunslinger yolunu takip edenler Del Lobos çetesine karşı çıkacak ve Marshall Davies’in Valentine kasabasını kurtarmasına yardım edecek, Outlaws ise anayol soygunu ve Samson Finch’le diğer yanıltmalar yapacak. Hangi rotaya giderseniz gidin Rockstar, “Her iki yol da Blackwater’da tehlikeli bir rakiple buluşacak.”

Ek olarak, Rockstar, Red Dead Redemption 2’nin ana mücadelesindeki yeni karakterleri içeren çeşitli yeni Free Roam görevleri ekledi. Ayrıca, eski batıda seyahat ederken ortaya çıkabilecek dinamik olayların yanı sıra balıkçılık, kuş vurma ve bitki toplama gibi üç yeni Posse Versus yarışması da var. Bunun da ötesinde, Rockstar başka bir yeni Showdown modu, Overrun ve ayrıca haritanın etrafındaki belirli şehirlerde bir kaç poker masasını ekledi; burada Hold ‘Em’in yüksek miktarlı oyunlarına meydan okuyabilirsiniz.

Ayrıca bu haftanın güncellemesinin bir parçası olarak gelen, Red Dead Online deneyimini nasıl tercih edeceğinizi uyarlamanıza izin veren daha önce ayrıntılandırılan Offensive ve Defensive oyun stilleri var. Offensive, varsayılan oyun stilidir ve size diğer oyunculara özgürce saldırma yeteneği verirken, Defensive PvP çatışmalarından kaçınmayı ve dünyayı keşfetmeyi tercih edenler için tasarlanmıştır.

Offensive ve Defensive modları ile birlikte Rockstar, Red Dead Online’daki kederin daha da artmasına neden olan bir düşmanlık sistemi uyguladı. Geliştiriciye göre, bu sistem “her iki Oyun Tarzında da agresif davranışlar izliyor, düşman oyuncuları başkalarına görünür kılıyor ve yapılandırılmamış Free Roam oyunu sırasında alışkanlık ile saldıran veya öldüren diğerlerinden uzaklaşmak isteyen oyuncuların ihtiyaçlarını dengelemeye yardımcı oluyor.”

Bu haftanın güncellemesinde oyun iyileştirmeleri için de bazı şeyler vardır. Diğer şeylerin yanı sıra, Rockstar oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, silah takas hızını arttırmaya, yeni günlük challenges ve ödüller eklemeye ve otomatik nişan izleme izini kaldırmaya dayalı yeni bir kontrol şeması ekledi. Rockstar’ın web sitesinde buradan bu haftaki Red Dead Online güncellemesinde yeni olan her şey hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar, Red Dead Online için sıralanan daha fazla içeriğe ve güncellemeye sahip. Geliştirici yeni Free Roam karakterleri, Showdown modları ve daha fazlasını “gelecek haftalarda” ekleyeceğini söylüyor. Bu yazdan başlayarak, Rockstar ayrıca oyuncuların seçim yapabilecekleri “kazanmak için yeni kıyafetler, silahlar ve diğer ödüller içeren bir dizi benzersiz oyunla birlikte gelecek” üç yeni rol ortaya koyacak.