Red Dead Redemption 2 Online’ın Büyük Yaz Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Red Dead Redemption 2 Online’ın Büyük Yaz Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Red Dead Redemption 2 Online Yaz Güncellemesi

Red Dead Redemption 2 Online Yaz Güncellemesi

Rockstar, önümüzdeki hafta Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi bileşeni olan Red Dead Online için büyük bir güncelleme gerçekleştiriyor. Oyunun Yaz Güncellemesi, 10 Eylül’deki PS4 ve Xbox One’da geliyor. Frontier Pursuits adlı oyuncuların üstlenecekleri yeni özel rollerin yanı sıra çeşitli yeni challenges, Dinamik Etkinlikler, eşyalar ve oyun düzenlemeleri ekliyor.

Rockstar, Frontier Pursuits’i “oyuncuların devam eden bir Roller dizisi, her biri farklı roller, beceriler ve her bir Rolde ilerlerken daha fazlasını sunan çok çeşitli temalı etkinlikler” olarak tanımlamaktadır. Bu etkinlikleri tamamladığınızda, Role Tokens, özel eşyalar, yeni beceriler ve hatta role özel Free Roam etkinlikleri netleştirecek yeni Role Ranks’ın kilidini açmanıza yardımcı olacak Role XP kazanacaksınız.

İlk üç arayış, gelecekte ilave rollerin geldiği Bounty Hunter, Trader ve Collector. Bounty Hunter, suçluları takip etmeye odaklanır; Trader, bir dükkan açmanıza ve hayvan yemi ve et satmanıza izin verir; ve Collector değerli hazineleri aramakta uzmanlaşmıştır. Rockstar’ın web sitesinde buradan üç rolün daha ayrıntılı bir dağılımını okuyabilirsiniz.

Frontier Pursuits’e ek olarak, gelecek haftaki güncelleme, yeni rollerin her biri için yeni Free Roam etkinliklerinin yanı sıra ek Stable slotları gibi diğer hoş geldin iyileştirmelerini ve ilerlemenizi sıfırlamadan karakterinizin görünümünü sıfırlama özelliğini içerecektir. Rockstar ayrıca “PvP’deki birincil öldürme yöntemi olarak headshots’a olan bağımlılığı azaltmak” için denge ayarlamaları yapıyor.