Red Dead Redemption 2 PC Versiyonu Geliyor!

Red Dead Redemption 2 PC Versiyonu Geliyor!

Red Dead Redemption 2 PC Versiyonu Geliyor!

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin PC’ye geldiğini ve 5 Kasım 2019’da piyasaya sürüleceğini resmen onayladı. PC sürümünün söylentileri bir süredir dolanıyordu ancak Rockstar ve ana şirket Take-Two yöneticileri bu konuda açıklama yapmaktan geri durmuşlardı. Rockstar Games Launcher’ın piyasaya sürülmesinden çok geçmeden, şirket bu oyunu da açıklayarak Launcher’ını destekledi resmen. Launcher için özel olarak çıkmasa da en iyi ön sipariş bilgisi alabileceğiniz yer Rockstar Games Launcher. Ek olarak, Rockstar oyunun Kasım ayında Google Stadia’ya da geleceğini onayladı.

Rockstar, Red Dead 2’nin PC sürümünün eğer uygun özelliklerde bir bilgisayarınız varsa iyi bir oyun deneyimi için çeşitli grafiksel ve teknik geliştirmeler içereceğini söyledi. PC sürümü için ekran görüntüleri ve sistem gereksinimleri ise 9 Ekim tarihinde paylaşılacak. Diğer platformlardan farklı olarak daha iyi görünen bir oyunun ötesinde, hikaye modunda da yeni içerikler olacak. Yeni görevler, silahlar ve daha fazlasını görebileceğiz yani. Ayrıca PS4 ve Xbox One sürümlerinde mevcut olan tüm içerikte eksiksiz dahil edilecek denilmekte.

Başta Red Dead Redemption, PC için piyasaya sürülmeyince, bilgisayar oyunu tutkunları ve Rockstar Games hayranları için biraz hayal kırıklığı olmuştu. Bununla birlikte, Red Dead Redemption 2’nin muazzam başarısı ve Red Dead Online’da geniş bir multiplayer modu olduğu gerçeği göz önüne alındığında, PC sürümü şirket için kaçınılmaz oldu. Benzer yol izleyen GTA V Online oyununun kazancı çok fazla olmuştu ve yapımcı Take-Two aynı başarıyı Red Dead Online’dan da bekliyor. Zaten RDR 2 24 Milyondan fazla satılarak çoktan en başarılı oyunlar listesinde yerini aldı.

Red Dead Redemption 2 Steam Sürümü Daha Sonra Geliyor!

Red Dead 2, birçok farklı oyun satın alma platformu tarafından satışa sunulacak, ancak kısa vadede Steam’e gelmeyecek. Steam’e gelmesi Aralık ayını bulacak. Ön sipariş vermek isterseniz Rockstar Games Launcher aracılığı ile 9-22 Ekim arasında alıp özel bonuslara sahip olabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 PC Ön Sipariş Bonus Oyunları

Launcher’ı indirip kaydolarak bazı ücretsiz oyunları elde edebileceğiniz gibi, Red Dead Redemption 2’yi indirerek aşağıdaki listede yer alan oyunlardan 2 tanesini seçip alabileceksiniz.

İşte Liste

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • LA Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

Rockstar ayrıca, oyunun premium sürümlerinde ücretsiz güncelleme yapabilmeniz için yalnızca ön sipariş vermenizin yeterli olacağını söylüyor. Special edition ve Ultimate edition sürümlerinin fiyatlarının ise 20 dolar olacağı söyleniyor. Ülkemizde kaç ₺ olacağı henüz belirlenmedi. Hangi sürümü alırsanız alın size aşağıda yer alan bonuslar da hediye edilecek:

  • Hikaye modu için Outlaw Survival Kit
  • Hikaye modu için Savaş Atı
  • Hikaye modu için Hazine Haritası
  • Hikaye modu için Nakit Bonusu
  • Red Dead Online için 50 altın bar

9 Ekimde Rockstar Games Launcher’da başlayan ön siparişler 23 Ekim itibariyle Epic Games Store, Green Man Gaming, Humble Store, GameStop ve diğer oyun marketlerinden de alınabilecek. Oyunu buralardan alırsanız da bonuslardaki tek fark altın barının 25’e düşmesi olacak.

Red Dead Redemption 2 PC Versiyonu Geliyor!