Resident Evil 2 1-Shot Demo Çıktı

Resident Evil 2 1-Shot Demo Çıktı

Resident Evil 2 1-Shot Demo

Resident Evil 2 1-Shot Demo

Capcom, son zamanlarda Resident Evil 2‘nin yeniden yapımı için oldukça benzersiz bir demo yaptı ve şimdi denemeniz için hazır. Son derece yoğun manzaralara ve seslere odaklanırken çok fazla zaman harcamamaya dikkat edin. Çünkü bu sadece 30 dakika sürer ve daha sonra oynayamazsınız. Şu an için demo yalnızca Avustralya’da, en azından Xbox One’da mevcut. Ancak oynamak için sabırsızlanıyorsanız bölgenizi değiştirebilirsiniz.

1-Shot” demosu PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da sunulacak. Sadece 30 dakikalık zor bir zaman sınırı vardır ve bu süre dolduğunda artık oynayamazsınız. Gösteri sizi Leon S. Kennedy gibi bir kesilmiş parça oyunundan geçiriyor ve yeterince çabuk bitirirseniz tekrar geçebilirsiniz. Eğer başarısız olursanız, yarım saat doluncaya kadar denemeye devam edebilirsiniz.

Demoyu bitirmek size yeni ve özel bir sinematik fragman kazandıracak. Ardından, süresi dolmuş olsa bile fragmanı istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Ama demo bunun dışında tutulacaktır. Demo 31 Ocak’a kadar sürecek.

Tam oyunda, orjinal oyundan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield gibi karakterler olacak. Ana hikaye aynı kalır, ancak Capcom, oyuncuları yeni korkularla şaşırtmak için deneyimin bazı kısımlarını yeniden düşünüyor. Aynı zamanda farklı bir kamera perspektifi ve onunla birlikte çalışmak için daha modern bir kontrol programı sunar.

Resident Evil 2’nin 25 Ocak’ta çıkması bekleniyor. 2019’un en çok beklenen oyunları arasında diyebiliriz.