Resident Evil 2 Remake 4 Milyon Sattı

Resident Evil 2 Remake 4 Milyon Sattı

Resident Evil 2

Resident Evil 2

Resident Evil 2 remake, ticari olarak iyi performans göstermeye devam ediyor. Capcom bugün yayınlanan bir bültende, oyunun dünya çapında 4 milyon kopya sattığını duyurdu. Tabii bu, oyunun ilk haftasında sattığı 3 milyon kopyadan kaynaklanıyor.

Resident Evil 2‘nin PS4, Xbox One ve PC satışlarının artması, 1996 yılında 26 Şubat 2019 tarihine kadar piyasaya sürüldüğü günden bu yana, toplam Resident Evil serisinin satışlarını 90 milyondan fazla birime ulaştırdı. Bu, Ocak ayında 88 milyondu.

1998 orjinal Resident Evil 2, 4.96 milyon kopya sattı ve dördüncü en çok satan Resident Evil oyunu oldu, bu yüzden bu yeniden yapım bu dönüm noktasında ortaya çıkıyor.

Resident Evil 2’nin ücretsiz DLC’si olan Ghost Survivors, 15 Şubat’ta piyasaya sürüldü. Eleştirmenler, Resident Evil 2 için benzeri olmayan korkunç bir deneyim şeklinde yorumlarda bulundular.

Resident Evil 2, sadece orijinalin bir yıldız versiyonu değil, aynı zamanda serinin en iyi girişlerinden bazılarını ele alan, endişe uyandıran ve garip durumlar sunan güçlü bir korku oyunudur. Fakat her şeyden önce bu yeniden yapım, korkunç tonunu güvenle kucaklayan ve nadiren hikayenin sonucuna kadar bırakan, tamamen hayatta kalma korku deneyimine dayandığı için etkileyici bir oyundur.