Resident Evil 2 Remake Ücretsiz Ghost Survivors DLC Çıkıyor

Resident Evil 2 Remake Ücretsiz Ghost Survivors DLC Çıkıyor

Resident Evil 2 Ghost Survivors

Resident Evil 2 Ghost Survivors

Resident Evil 2 Remake Ghost Survivors DLC yarın çıkacak. Raccoon City salgınının kurbanları olarak üç “eğer” senaryosunu oynamanıza izin veriyor.

Ücretsiz DLC, her biri farklı karakterdeki rollere girme ve biyolojik felaketi sivillerin bakış açısından yaşama şansı veren No Time to Mourn, Runaway ve Forgotten Soldier içerir.

Ana oyun sırasında her bir karakterle tanışacaksınız ve şimdi, Raccoon City olayından kurtulduklarında neler olmuş olabileceğini görebileceksiniz. No Time to Mourn sizi silah dükkanı sahibi Robert Kendo olarak oynatır; Runaway, belediye başkanının kızı Katherine’in hikayesini izler; Forgotten Soldier, sizi bir USS ajanı olan Ghost rolüne sokar. Her senaryo bu karakterlere kaderlerinden kaçmak için ikinci bir şans verecek.

Resident Evil 2 Remake geçen ay piyasaya sürüldü ve bir önceki oyunu Resident Evil 7‘nin oyuncu sayısına üç kat daha hızlı bir zaman diliminde ulaştı. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Eğer isterseniz oyunun sistem gereksinimleri için Resident Evil 2 Sistem Gereksinimleri konumuzu inceleyebilirsiniz.