Resident Evil 7 Definitive Gold Edition Duyuruldu

Resident Evil 7 Definitive Gold Edition Duyuruldu

Bugün yayıncı, bu Aralık ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen Resident Evil 7: Gold Edition’ı duyurdu.

Diğer “definitive” koleksiyonlar gibi, Gold Edition temel oyunu ve onun üç DLC genişlemesini içerir: Banned Footage Vol. 1, Banned Footage Vol. 2 ve yeni çıkacak olan End of Zoe, paketin yanında yayınlıyor. Capcom, End of Zoe’yu ana oyunun olaylarını takiben Jack ve Marguerite’in kızının kaderini öğrenecekleri “şok edici bir devam” olarak tanımlıyor. DLC, oyuncuları yeni bataklık ortamlarına alacak ve onları yeni düşmanlara karşı çukur yapacak. 

Resident Evil 7 Gold Edition

Gold Edition’ın yanısıra, gecikmiş “Not a Hero” DLC de piyasaya sürüldü. Bu ücretsiz genişlemenin başlangıçta bu baharda başlatılması planlanıyordu ancak oyun yöneticisi Koshi Nakanishi’ye göre DLC’yi iyileştirmek için “ana oyunun yüksek kalitesiyle eşleşebilmesi” için geri çekildi. “Not a Hero” Resident Evil 7’den sonra gerçekleşecek ve  yıldız serisi emektar Chris Redfield’ı “Baker’in konağının altında gizlenen dehşet” ile yüzleşmek zorunda bırakacak. 

Resident Evil 7: Gold Edition ve End of Zoe DLC yayılımı 12 Aralık’ta başlayacak. Oyunun sezonluk oyuncusu olan oyuncular, End of Zoe’yi ek bir ücret ödemeden alacak; tüm diğer oyuncular ayrı olarak 15$/£12 fiyat bedeli ile satın alabilecektir. 

Resident Evil 7 Gold Edition

Resident Evil 7 Gold Edition

Resident Evil 7

Resident Evil 7

End of Zoe

End of Zoe

Not a Hero

Not a Hero